Teodor Bâte, noul arhitect şef al judeţului Dâmboviţa, la 36 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Teodor Bâte şi fiul fostului primar al Municipiului Târgovişte, Teodor Bâte
Teodor Bâte şi fiul fostului primar al Municipiului Târgovişte, Teodor Bâte

Noul arhitect şef al judeţului Dâmboviţa este, de la 1 noiembrie, Teodor Bâte, fiului fostului primar al oraşului. Bâte, în vârstă de 36 de ani, a precizat că din această postură îşi doreşte să contribuie la dezvoltarea şi progresul judeţului Dâmboviţa.

„Voi sprijini, în limitele legii şi ale deontologiei profesionale, orice demers pentru evoluţia societăţii în care trăim. Nu va fi uşor, dar cu siguranţă voi cauta de fiecare dată soluţiile cele mai bune şi eficiente. Le mulţumesc noilor mei colegi din cadrul Consiliului Judeţean Dâmboviţa pentru modul profesionist şi prietenos în care m-au primit în colectiv. Nu ştiu pentru cât timp voi desfăşura această activitate - poate pentru o luna, un an sau mai mult. Dar sunt ferm convins şi determinat să îmi desfăşor activitatea cu responsabilitate, profesionalism şi grijă faţă de cetăţean. Consiliul Judeţean Dâmboviţa şi Direcţia de Urbanism şi Amenajarea Teritoriului a cărei activitate o voi coordona au multe obiective în implimentare, cele mai importante fiind proiectul administrativ “Dâmboviţa 2025”, implementarea cu succes a proiectelor cu finanţare din fonduri europene şi guvernamentale, dezvoltarea durabilă a staţiunii de interes naţional Peştera-Padina. De la terminarea facultăţii, în anul 2007, mi-am desfăşurat activitatea în mediul privat, de aceea voi acordă o atenţie deosebită oricărei iniţiative de dezvoltare care vine din mediul privat, cunoscându-i necesităţile şi încercând să o susţin”, a scris Teodor Bâte pe pagina sa de Facebook.

teodor bate cjd

Acesta a mai mulţumit familiei pentru sprijin şi şi-a exprimat regretul că mama sa, farmacista Carmen Bâte a plecat din această lume. 

„Le mulţumesc şi le sunt recunoscător Arhitecţilor şefi de judeţ, care au fost înaintea mea, pentru activitatea pe care au desfăşurat-o. Voi încerca să păstrez şi să continui toate activităţile pe care le consider benefice, voi apela la sfaturile lor atunci când voi consideră că este necesar...Sunt conştient de faptul că nu orice solicitare care va veni, va putea fi soluţionată favorabil, dar sper să am echilibrul necesar de a le explică acest fapt celor care sunt în situaţia respectivă şi împreună să găsim soluţiile cele mai bune pentru o dezvoltare durabilă şi coerentă a judeţului nostru. Regret profund că Mama mea nu a fost fizic astăzi alături de mine, dar ştiu că de acolo de Sus mă va veghea întotdeauna”, a mai spus Bâte.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite