Tâlharii care au intrat peste o femeie din Dâmboviţa şi au bătut-o, prinşi de mascaţi VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Captură video IPJ Dâmboviţa
Captură video IPJ Dâmboviţa

Tâlharii care au intrat în casa unei femei în vârstă de 74 de ani, din comuna dâmboviţeană Produleşti, şi au torturat-o pentru a spune unde ţine banii şi aurul, au fost prinşi.

Atacatorii, în vârstă de 17 şi 30 de ani, au intrat peste femeie, fost tehnician veterinar, şi au torturat-o timp de aproximativ o oră şi jumătate. 

I-au pus perna pe faţă şi au lovit-o cu brutalitate, cu pumnii şi picioarele, pentru a spune unde ţine banii şi bunurile de valoare.

„În urma activităţilor de cercetare penală desfăşurate sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Găeşti, poliţiştii au identificat persoanele bănuite de comiterea faptei, respectiv doi bărbaţi, în vârstă de 17 şi 30 de ani, aceştia fiind cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată. La data de 26 mai a.c., pentru administrarea probatoriului în cauză, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti, sprijiniţi de luptători de la Serviciul pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale, au efectuat o percheziţie domiciliară în localitatea Costeştii din Vale”, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmboviţa.

De asemenea, poliţiştii au pus în aplicare două mandate de aducere.

Faţă de cei doi tâlhari a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Găeşti pentru dispunerea unor măsuri preventive.

„Fii atentă! Dacă suni la poliţie, în trei zile te îngropăm. Eu am ţipat puternic, m-a apucat de gură, de maxilar, m-au îmbrâncit, au venit cu mine în dormitor, să scot banii şi aurul. Nu am, mamă, sunt văduvă de 16 ani! Faţa în jos, mi-au pus o pernă, îmi trăgeau pumni, prin forţa mea aşa cum am putut, m-am luptat”, a povestit Constantina Grigore la stirileprotv.ro

Femeie de 74 de ani, fost tehnician veterinar, torturată de indivizi mascaţi: „Să scot banii şi aurul“
Femeie de 74 de ani, fost tehnician veterinar, torturată de indivizi mascaţi: „Să scot banii şi aurul“

Vă recomandăm să mai citiţi: 

Un mascat de la IPJ Dâmboviţa, cercetat pentru tâlhărie

Cinci tâlhari, arestaţi pentru moartea unui cioban. Mascaţii, chemaţi să ţină la distanţă pirandele VIDEO

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite