Sute de locuri de muncă la cules de fructe, în Spania. Condiţii şi salariu oferit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
capşuni fermă

O firmă din regiunea Huelva, localitatea Almonte, Spania oferă 900 locuri de muncă în agricultură la recoltare fructelor - căpşuni, zmeură, mure şi afine.

Potrivit AJOFM Dâmboviţa, se lucrează 6 ore şi 30 minute/zi (cu pauză de masă de o jumătate de oră), în conformitate cu acordul colectiv din provincia Huelva.

Cerinţe: femei (600 persoane) şi 150 cupluri; vârsta 18 - 50 ani; experienţă în agricultură şi capabile să recolteze căpşuni, afine, zmeură şi mure, la temperaturi ridicate în primăvară, din sere.

Limba străină: nu se solicită

Plata salariului se face pe card. Salariu brut 44,99 euro/zi din care se scad asigurări de sănătate şi TVA (net 41,29 euro/zi). La sfârşitul campaniei, firma plăteşte un bonus de 0,70 euro centi/zi (persoane noi) şi la persoanele care au mai lucrat la firmă, un bonus de 0,80 euro cenţi/zi. Orele suplimentare se plătesc cu 7,47 euro brut/oră.

Beneficii şi alte condiţii la cules de fructe în Spania

Cazarea este oferită gratuit de companie; se plătesc utilităţile (electricitate, apa, gunoi şi butelie) 1,73 euro/zi din net. Călătoria în Spania este plătită de companie, dar în caz de nerespectare a două luni de contract se va reţine din ultimul salariu al muncitorului. Întoarcerea în România este platită de muncitor.

Durată contract: Angajare cu contract temporar de 3 luni, 6 luni sau 9 luni, cu perioadă de probă 15 zile. Contractul de muncă poate  începe cu 01 aprilie 2021.

Mod de aplicare: persoanele cu domiciliul în judeţul Dâmboviţa, care corespund cerinţelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze consilierului EURES, Valentina SOARE din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa, compartiment EURES,telefon 0732 100 377, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru muncă în străinătate. Înscrierea în baza de date pentru munca în străinatate se realizeaza pe baza următoarelor documente: consimţământ tip (se completează la sediul agenţiei), copie act identitate, declaraţie pe proprie răspundere privind starea de sănătate a solicitantului, CV, NIE (numarul de securitate sociala din Spania - acolo unde este cazul).

Persoanele selectate vor fi contactate de către angajator.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 15 aprilie 2021.

TârgoviştePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite