Studenţii de la UVT s-au specializat în Chec Biologic Activ cu Germeni de Grâu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sub patronajul Asociaţiei Specialiştilor de Industrie Alimentară din România, la Universitatea ”Ştefan cel Mare” din Suceava, s-a desfăşurat, în perioada 2-4 iulie 2017, ediţia a VI-a a competiţiei naţionale pentru crearea de produse alimentare inovative – Ecotrophelia România 2017.

Prestaţia reprezentanţilor Universităţii “VALAHIA” din Târgovişte a fost unanim apreciată, echipa VALAHIA C TEAM (formată din studenţii Andreea-Viviana Mihai – Controlul şi securitatea produselor alimentare, anul IV, Cristian-Vlăduţ Petrescu – Tehnologia prelucrării produselor agricole, anul IV, Diana Pricop şi Lidia Denisa Tîrcă – Controlul şi expertiza alimentelor, master, anul II, coordonată de conf.univ.dr.ing. Elena Bărăscu, conf.univ.dr.ing. Magda Gabriela Bratu şi conf.univ.dr.ing. Alexandru Stoica) fiind răsplătită cu un premiu special pentru produsul Chec Biologic Activ cu Germeni de Grâu (Biologically Active Wheat Germs Cake).

image

Faza naţională a competiţiei EcotropheliaRomânia din anul 2017 s-a desfăşurat la Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava, în luna iulie, iar faza internaţională va fi organizată la Londra, în luna octombrie.

image
Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite