Studenţi din toată ţara vor veni în practică la Centrul Renault de la Titu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Renault România are în prezent aproximativ 18.000 de angajaţi
Renault România are în prezent aproximativ 18.000 de angajaţi

Renault România a lansat luni, 15 aprilie, programul de stagii "Drive your future", ediţia 2013. Programul este adresat studenţilor în anii terminali şi masteranzilor care provin de la universităţi din toată ţara, dar şi din Franţa.

Programul este adresat studenţilor în anii terminali şi masteranzilor care provin de la universităţi din toată ţara (Bucureşti, Piteşti, Craiova, Galaţi, Sibiu, Constanţa, Târgu Mureş, Cluj, Iaşi, Târgovişte, Bacău), dar şi din Franţa (Lyon).

Timp de trei luni (aprilie - iunie), 111 studenţi şi masteranzi vor face practică în cadrul entităţilor Renault România. 

centrul renault titu

În ultimii doisprezece ani, peste 1.000 de studenţi au făcut practică la uzinele Dacia şi la Renault România. Este unul dintre cele mai mari programe oferite de către un angajator în România. Prin aceste stagii, Renault România sprijină inserţia tinerilor pe piaţa muncii, oferindu-le ocazia unui prim contact cu industria auto, cu exigenţele, dar şi cu oportunităţile oferite de un constructor recunoscut pe plan mondial.

Renault România

Renault România are în prezent aproximativ 18.000 de angajaţi. Principalele entităţi ale sale sunt Uzinele Dacia de la Mioveni (Uzina Vehicule, Uzina Mecanica şi Şasiuri, Direcţia Logistică, inclusiv centrul ILN), Matriţe Dacia (Piteşti), centrul de design Renault Design Central Europe, Renault Technologie Roumanie (care include Centrul Tehnic Titu) şi direcţia comercială Renault Commercial Roumanie (inclusiv Centrul de Piese de Schimb Oarja).

centrul renault titu
Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite