Stadion nou pentru Târgovişte? Terenul a fost deja cumpărat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Terenul este deja achiziţionat
Terenul este deja achiziţionat

Prin vocea preşedintelui CJD, autorităţile locale au făcut o promisiune extrem de importantă târgoviştenilor: "În scurt timp vor demara construcţiile la un nou stadion situat cel mai probabil la ieşirea din municipiul Târgovişte spre Găeşti. Terenul este deja achiziţionat. Vă vom oferi mai multe amănunte, dar toate la timpul lor.", a declarat Florin Popescu.

Chestionat pe seama unei eventule promovări în Liga I, la finalul sezonului în curs, Gică Popescu a declarat că echipa ar putea debuta în prima ligă pe un alt stadion într-o altă localitate, locaţie unde ar rămâne maxim 6 luni. "Avem drept de promovare, important e să terminăm pe unul dintre primele locuri apoi să luăm licenţa pentru Liga I", le-a transmis Popescu târgiviştenilor.Chindia merge mai departe cu un nou preşedinte. este vorba de Mihai Neguţ. El este legitimat în arta spectacolului la Academia de Teatru şi Film Târgu-Mureş, a fost jurnalist la Radio Contact şi Pro TV, a organizat Gala "Hagi" şi Seara Campionilor şi este deţinător de drepturi de imagine asupra unor fotbalişti ca Gheorghe Popescu, Gheorghe Hagi, Cristian Chivu, Dan Petrescu sau Soranea Cârstea.

"Nu am stabilit renumeraţia, nici nu ştiu dacă o să existe vreuna. Am venit la Târgovişte să fac o treabă bună. Ţelul nostru este să ducem Chindia în Liga I. Nu mi-a fost uşor să iau această decizie, m-a convins Gică Popescu, dar şi oamenii de aici.", a spus la conferinţă noul preşedinte al Chindiei Târgovişte.

image

Sursa: liga2.prosport.ro

TârgoviştePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite