Șef nou la IPJ Dâmbovița. Un comisar de la Economic, Viorel Polexe, vine în locul lui Adrian Antofie

0
Publicat:

Comisarul Viorel Polexe este noul șef al IPJ Dâmbovița. El este împuternicit la comanda Inspectoratului Județean de Poliție Dâmbovița și a lucrat în combaterea criminalităţii economico-financiare.

Viorel Polexe, noul șef al IPJ Dâmbovița. FOTO Captură IPJ Dâmbovița
Viorel Polexe, noul șef al IPJ Dâmbovița. FOTO Captură IPJ Dâmbovița

Din octombrie 2016, Viorel Polexe, a fost împuternicit adjunct al Inspectorului şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu, iar de joi, 24 noiembrie, a preluat conducerea IPJ Dâmbovița.

Cine este Viorel Polexe

Ion Viorel Polexe s-a născut la 1 septembrie 1969, în comuna Văleni, judeţul Dâmbovita, este căsătorit şi are un copil. Este absolvent al Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” București – Facultatea de Drept și al cursului postuniversitar din cadrul Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” București – Specializarea Drept – Evaziune Fiscală.

Din anul 1995 este încadrat în structurile Poliţiei Române și timp de 11 ani a lucrat pe funcții de execuție în specialitatea combaterea criminalității economico-financiare.

În perioada 2006 – 2011, Polexe a fost șeful Poliției Municipiului Moreni (Dâmbovița) apoi, între 2011 – 2013 a fost șeful Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din IPJ Dâmbovița.

Următorii doi ani, 2013 – 2014, a fost adjunct al șefului Poliției Municipiului Giurgiu.

În perioada 2014 – 2016 a fost șeful Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul IPJ Giurgiu, și, din luna octombrie a anului trecut, a fost împuternicit adjunct al Inspectorului șef al Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița.

Comisarul șef de poliție Adrian Antofie, cel care a ocupat funcția de inspector șef al IPJ Dâmbovița, a preluat din nou funcția de comandant al Poliției municipiului Târgoviște.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite