Rambo de Nucet în variantă turcească

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Avea o cameră blindată cu arme dar nu a putut să le justifice în faţa poliţiştilor. Este vorba despre un bărbat de 43 de ani, turc de origine, în casa căruia, oamenii legii au găsit o armă de vânătoare cu alice, cu calibru 12/1 mm, 104 cartuşe de vânătoare cu alice calibru 12 mm şi o armă lansator, tip harpon, pentru pescuit subacvatic.

Nu avea niciun fel de acte pentru respectivele arme

Oamenii legii spun că bărbatul nu avea documente de provenineţă pentru armele din casa sa, pe care cel mai probabil, le folosea la braconaj. „Poliţiştii dâmboviţeni au obţinut mandat de percheziţie, emis de Judecătoria Târgovişte, şi au descins la reşedinţa şi în incinta unei societăţi comerciale a cetăţeanului turc, suspectat că deţine armament şi muniţie fără drept. Bunurile erau deţinute ilegal de cetăţeanul turc şi introduse fără drept pe teritoriul României, motiv pentru care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa, agent Ştefan Adriana.

S-a ales cu dosar penal

Pentru că nu a putut să justifice armele, bărbatului i-a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de contrabandă, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, precum şi uz de armă fără drept, întrucât în curtea societăţii comerciale pe care o deţine, au fost găsite 12 tuburi de cartuş trase. Turcul stă de 13 ani în România împreună cu nevasta sa cu care are împreună trei copii. Are o societate comercială care se ocupă cu exploatarea materialului lemnos, cu punctul de lucru în Nucet.

Din păcate tot mai multe persoane aleg să îşi procure arme fără a deţine documente legale pentru ele. Cel mai recent caz este al unui bărbat de 45 de ani din Târgovişte, care a fost prins de poliţişti cu o armă de tir cu aer comprimat de calibrul de 5,5 mm şi cu 200 de cartuşe, pe malul răului Ialomiţa.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite