Radu Popa nu mai este consilierul premierului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul PSD Radu Popa părăseşte funcţia de consilier al premierului Victor Ponta pe linie parlamentară."A fost o decizie luata de comun acord", a spus social-democratul.

Radu Popa s-a făcut remarcat printr-un atac la adresa preşedintelui executiv al PSD, Liviu Dragnea, pe fondul discuţiilor privind eşecul din alegerile prezidenţiale. Imediat după scrutin, deputatul îşi ironiza colegii din Comitetul Executiv al PSD, printre care şi Dragnea, pentru că "aceştia ar fi pus eşecul pe seama americanilor".

"Prima dată când am citit-o, nu mi-a venit să cred! Pur şi simplu, nu am putut crede. Apoi, am sunat câţiva colegi care au participat la şedinţă. Din păcate, informaţia e corectă: vicepremierul guvernului României, Liviu Nicolae Dragnea, a afirmat că PSD a pierdut alegerile prezidenţiale din cauza americanilor! ! ! Această halucinantă dezvăluire anulează, practic, relaţiile bune cu SUA şi mută Parteneriatul Strategic cu Washingtonul, în paranteză. Apoi, dacă tocmai americanii ne-au împiedicat să câştigăm, înseamnă că noi nu eram în echipă cu ei. Dar dacă nu eram în echipă cu ei, în ce echipă puteam fi?! Doamne,iartă-mă, dar mare-i grădina Ta!", scria Radu Popa, pe pagina sa de Facebook.

Radu Popa a trecut, în septembrie 2014, de la PPDD la PSD şi, tot atunci, anunţa că a fost numit consilier pe probleme de politică al lui Victor Ponta.

Târgovişte


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri