Peştera Ialomiţei şi alte obiective de importanţă naţională din Dâmboviţa, promovate şi anul acesta la Târgul de Turism de la Romexpo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Complexul Naţional Muzeal "Curtea Domnească" din Târgovişte se promovează şi anula acesta la Târgul de Turism al Romaniei - Romexpo 2017. Printre cele mai importante obiective promovate la ediţia de anul acesta se află Peştera Ialomiţei, Curtea Domnească şi Palatul Brâncovenesc de la Potlogi, alături de multe alte monumente istorice şi biserici.

Târgul de Turism al României (TTR) de la Romexpo va conduce vizitatorii de joi până duminică în lumea fascinantă a călătoriilor pentru care tour-operatorii vin cu mii de oferte la preţuri speciale.

La această ediţie, vor fi prezente peste 250 de agenţii de turism şi tour-operatori din 14 ţări (Austria, Bulgaria, Egipt, Croaţia, Federaţia Rusă, Grecia, Israel, Moldova, Palestina, Polonia, Republica Dominicană, România, Turcia şi Ungaria).

image

Vizitatorii vor descoperi oferte early booking, last minute, pachetele turistice pentru litoralul românesc, grecesc sau bulgăresc pentru vara acestui an, city-breakurile în marile capitale europene, ofertele pentru petrecerea Sărbătorilor Pascale departe de agitaţia oraşelor, dar şi reduceri pentru destinaţii exotice în vogă precum Insulele Canare, Republica Dominicană, Maldive, Thailanda, Bali sau Seychelles.

Tour-operatorii au în ofertă vacanţe cu reduceri de 40-50% valabile numai în perioada târgului, transport cu un euro, taxe de avion gratuite, destinaţii noi pentru seniori.

Pentru Asociaţia Litoral — Delta Dunării (ALDD), actuala ediţie a TTR, este o adevărată provocare pentru că asociaţia va promova diferit şi distinct două branduri turistice de forţă — Mamaia Style şi Vama Veche.

Târgul de Turism al României este organizat şi găzduit de Romexpo, în parteneriat cu Camerele de Comerţ şi Industrie din România, Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism din România (ANAT), Organizaţia Patronală a Turismului Balnear din România (OPTBR), Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) şi Asociaţia Naţională de Turism Rural, Ecologic şi Cultural (ANTREC).

Programul de vizitare va fi, în perioada 16-18 februarie între orele 10:00 — 18:00, iar în ziua de 19 februarie, între orele 10:00 — 16:00. Preţul biletului de intrare este 10 lei. 

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite