Peste 900 de tineri au participat la un cros desfăşurat în Pucioasa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 900 de tineri au participat la un cros desfăşurat în Pucioasa, sâmbătă, 28 septembrie. Evnimentul a avut loc în cadrul proiectului „Alerg pentru sănătate”.

„Aceste manifestări au ca scop încurajarea tinerei generaţii să practice activităţi fizice şi sportive, în scopul adoptării unui stil de viaţă sănătos. Astfel că, în cele două etape stabilite prin Ghidul solicitantului, privind regimul finanţărilor nerambursabile, de la bugetul Consiliului Judeţean Dâmboviţa, au fost admise la finanţare 29 de proiecte (12 în prima etapă şi 17 în cea de-a II-a). Suma totală atribuită în cadrul celor două sesiuni este de aproximativ 486.000 lei  (202.760 în prima etapă şi 282.510 lei în cea de-a doua etapă)”, se arată într-un comunicat al CJ Dâmboviţa.

          

Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Alexandru Oprea, a dat asigurări că va sprijini pe viitor şi alte proiecte menite să motiveze elevii din şcolile şi liceele dâmboviţene să participe la acţiuni sportive şi să atragă un număr cât mai mare de elevi în practicarea sportului. 

Imagine indisponibilă

                                        

Evenimentul a fost organizat de primăria oraşului Pucioasa in parteneriat cu Asociaţia „Sportul pentru toţi Dâmboviţa”, proiect finanţat de Consiliul Judeţean Dâmboviţa, urmare a evaluării şi selecţionării proiectelor cu finanţare nerambursabilă, sume alocate de la bugetul CJD pentru activităţi nonprofit de interes judeţean (sportul de performanţă, sportul pentru toţi, educaţie civică, proiecte pentru tineret şi proiecte sociale).

Body

TârgoviştePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite