Medicul Beluşică, acuzat că a falsificat concediul concubinei: „Nu am emoţii. Fostul ei bărbat nu mai încape de mine”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
dr. Laurenţiu Beluşică

Managerul Spitalului din Găeşti, dr. Laurenţiu Beluşică, a răspuns acuzaţiilor care i se aduc într-un dosar de delapidare, abuz în serviciu şi fals intelectual.

Poliţiştii din Dâmboviţa au făcut, miercuri, patru perchezitii domiciliare în judeţul Dâmboviţa şi în Bucureşti într-un dosar penal care îl vizează pe managerul Spitalului Orăşenesc Găeşti, dr. Laurenţiu Beluşică.  

„Poliţia a fost la spital, dar nu ştiu ce a făcut. Eu sunt în concediu pentru că mi-am operat mama. Mi-au zis că nu au nevoie de mine pentru că iau documente. Au mai fost la mine şi luna trecută. Nu ştiu despre ce este vorba. Am cerut informaţii, acte din diferite servicii, din diferite perioade”, a spus Beluşică.

Potrivit anchetatorilor, şeful Spitalului din Găeşti, dr. Laurenţiu Beluşică, e suspectat că ar fi eliberat în fals certificate de concediu medical pentru concubina sa, medic la Spitalul Malaxa, în perioada mai 2020 - aprilie 2022. De asemenea, ar fi dispus unui medic rezident să efectueze activităţi profesionale cu încălcarea prevederilor legale.

„Nicio poveste despre aşa ceva. Dacă era delapidare trebuia să fie undeva banii. Medicii rezidenţi sunt peste tot în ţară, fac gărzi ca să înveţe, intră în sălile de operaţii. Aşa se face din totdeauna. În ceea ce priveşte locuinţa, nu ştiu de unde până unde, pentru că eu îmi zugrăvesc singur. Nu mi-a plăcut să dau  niciodată bani la muncitori. Concubina şi-a luat concediu pentru că a fost bolnavă, nu i l-am dat eu. A avut Covid, a fost şi internată. Probabil că este o reclamaţie făcută de fostul ei bărbat care nu încape de mine, dar e treaba lui. Nu am emoţii deloc. Eu mă lupt cu sistemul.”, a mai spus managerul.

Dr. Laurenţiu Beluşică, este un promotor al tratamentului în camera hiperbară şi s-a contrat şi în trecut cu oficialii pe tema dotării pentru o astfel de procedură. 

Beluşică l-a criticat vehement pe Raed Arafat după ce acesta a refuzat să-i acorde o cameră hiperbară pentru tratarea pacienţilor cu COVID-19, din cele patru pe care le deţine DSU.

Vă recomandăm să mai citiţi:

Situaţie critică la Spitalul Găeşti. O sută de pacienţi COVID, îngrijiţi doar de un medic şi şase asistenţi

Reportaj al unei televiziuni germane, pe tema crizei sanitare, la spitalul COVID-19 din Găeşti VIDEO

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite