Meci cu miză uriaşă pentru Chindia. Echipa lui Săndoi poate obţine calificarea în play-off-ul Ligii 1

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: AFC Chindia / Facebook / Marius Tudor
FOTO: AFC Chindia / Facebook / Marius Tudor

Chindia Târgovişte joacă astăzi, la Piteşti, meciul campionatului. Considerată marea revelaţie a sezonului regulat al Ligii 1, trupa lui Săndoi se bate la play-off, o victorie în Trivale coroborată cu alte rezultate (eşec sau remiză) ale echipelor Clinceni şi Botoşani, asigurând Chindiei prezenţa pe tabloul mult râvnit.

Trei echipe se bat pentru două locuri de play-off, ultimele, meciurile fiind programate la aceeaşi oră, vineri de la 20:30. FC Argeş a fost şi ea în calcule, până în week-end, când a pierdut cu FC Hermannstadt, 1-4, compromiţându-şi astfel orice şansă la un loc în mini-campionatul fruntaşelor.

Chindia a câştigat cu FC Voluntari runda trecută, 1-0 la Buzău, dar s-a apărat mai bine de jumătate de oră cu aproape tot efectivul. Importante au fost punctele, care ţin echipa antrenată de Emil Săndoi în calcule pentru un play-off nesperat la Târgovişte.

„E un meci decisiv pentru această parte a campionatului şi pentru sezonul regular. Dar sezonul nu se încheie aici, indiferent pe ce loc vom termina prima parte a campionatului. Avem un mic dezavantaj, pentru că perioada de refacere a fost mai mică decât a celor de la FC Argeş. Băieţii sunt conectaţi, nu avem prea multe probleme, în afară de Neguţ care este incert. Îi cunosc pe mulţi dintre jucătorii tineri de acolo, pe unii eu i-am adus, pe alţii i-am găsit la Piteşti şi am colaborat bine cu ei. FC Argeş a şi transferat mulţi fotbalişti, unii cu experienţă. Vom merge la Piteşti să obţinem un rezultat pozitiv şi cu încredere că o putem face”, a vorbit Săndoi pentru pagina oficială a clubului -  Afc Chindia.

FC Argeş – Chindia Târgovişte, ora 20.30

Arbitri: Istvan Kovacs – Vasile Marinescu, Ovidiu Artene - Sebastian Colţescu

Observator: Nicolae Grigorescu

Meciul este transmis de Digi2, Telekom2 şi LookSport.

TârgoviştePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite