Marin Antonescu, purtătorul de cuvânt al PDL Dâmboviţa, despre greva politică: “O să rezolvăm problema la alegeri”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Revolta în PDL Dâmboviţa s-a iscat după debarcarea liderului Florin Popescu şi începerea interimatului lui Liviu Negoiţă
Revolta în PDL Dâmboviţa s-a iscat după debarcarea liderului Florin Popescu şi începerea interimatului lui Liviu Negoiţă

Purtătorul de cuvânt al PDL Dâmboviţa, Marin Antonescu, pare să nu fie afectat absolut deloc de revolta primarilor din judeţ, care îl vor cu orice chip la discuţii pe Vasile Blaga, dar şi pe Florin Popescu înapoi la conducerea filialei judeţene.

Antonescu a spus pentru “Adevărul” că decizia de a semna o petiţie în masă a fost luată de edili la ziua deputatului Florin Popescu şi că greva politică este mai degrabă o pasivitate politică.

  

O să rezolvăm problema la alegeri. Din câte cunosc în momentul ăsta, primarii au  făcut afirmaţii, nu ştiu dacă şi în scris, că intră într-un fel de grevă politică. Păi oricum, primarii cred că au multă treabă în administraţie şi dacă o să intre într-o pasivitate politică, că asta înţeleg eu - termenul de grevă este exagerat. Şi aşa noi suntem într-un proces de reconstituire a organizaţiilor locale, o să alegem alţi preşedinţi de organizaţii care or să fie activ politic, şi nu pasivi politic”, a declarat Marin Antonescu.

Revolta în PDL Dâmboviţa s-a iscat după debarcarea liderului Florin Popescu şi începerea interimatului lui Liviu Negoiţă. 38 de primari, nemulţumiţi de evoluţia situaţiei din organizaţia judeţeană îl cheamă la discuţii pe Vasile Blaga. 

“Negoiţă ne-a motivat nouă că a fost nevoit să ia decizia asta pentru că l-a sunat de câteva ori pe Florin Popescu şi nu i-a răspuns. Ori în statutul PDL nu scrie nicăieri că dacă nu răspunzi la telefon, dizolvi BPJ. Noi primarii, fără Florin Popescu nu acceptăm nicio altă variantă. Ce să ne înveţe Negoiţă? Cum a pierdut el alegerile? N-avem nevoie de sfaturile lui Negoiţă, ştim noi ce avem de făcut. Dacă vine Blaga la discuţii, intrăm în grevă politică”, a declarat pentru “Adevărul”, edilul din Fieni, Adriean Budoiu, reprezentantul primarilor în această chestiune.

PE ACEEAŞI TEMĂ:

Grevă politică în PDL Dâmboviţa. 38 de primari îl vor înapoi pe Florin Popescu la şefia filialei

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite