Jandarmii sar în ajutorul lui Ionuţ, un tânăr din Produleşti care are nevoie de proteze

0
Publicat:
Ultima actualizare:
ionut proteze jandarmi

Pentru unii oameni, viaţa este mai grea decât ne-am imaginat, iar problemele de sănătate ori situaţia materială pe care le au îi determină să privească viitorul fără speranţă.

În fiecare an, cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române, la nivelul inspectoratului a fost identificat câte un caz umanitar pentru care s-a contribuit benevol cu sume de bani sau diferite bunuri.

Este şi cazul lui Andrei Viorel Ionuţ, un tânăr de 35 de ani, din satul Broşteni, comuna Produleşti, judeţul Dâmboviţa. Boala de care suferă este atât de gravă încât pentru a rămâne în viaţă a trebuit să i se amputeze ambele picioare. Rămas infirm, acesta locuieşte în casa părintească şi este îngrijit zi de zi de mama şi de tatăl său, oameni simpli, în vârstă şi bolnavi la rândul lor. 

Jandarmii dâmboviţeni i-au cunoscut povestea şi acum, cu ocazia celebrării Zilei Armei, au decis să îl ajute să-şi îndeplinească visul, acela de a se ridica din scaunul cu rotile şi de a avea o viaţă cât mai aproape de normalitate. 

Pentru aceasta, are nevoie în continuare de tratament, dar şi de proteze, care sunt costisitoare, iar singura sa şansă în acest moment este un apel adresat oamenilor care îi pot înţelege suferinţa şi care, din puţinul lor, doresc să îi dea o mână de ajutor.

Astfel, jandarmii dâmboviţeni au pus mână de la mână şi au contribuit cu sume de bani, oferite benevol pentru această campanie umanitară, care va continua şi în perioada Sărbătorilor Pascale.

Prin gestul lor jandarmii doresc să sensibilizeze şi alţi oameni care ar putea  să-l ajute pe Ionuţ, orice sumă de bani fiindu-i de un real ajutor.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite