Ionel Petre, preşedinte ALDE Dâmboviţa: „Trâmbiţaşul Georgică Dumitru, urmează calea manelistului politicii româneşti”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionel Petre, preşedinte ALDE Dâmboviţa: „Trâmbiţaşul Georgică Dumitru, urmează calea`manelistului` politicii româneşti”
Ionel Petre, preşedinte ALDE Dâmboviţa: „Trâmbiţaşul Georgică Dumitru, urmează calea`manelistului` politicii româneşti”

În ultimele două zile, cinci membri ALDE, din diverse filiale au anunţat că părăsesc Alianţa Liberalilor şi Democraţilor. Decizia aceastora, printre care şi a fostului deputat Georgică Dumitru, este criticată de preşedintele Ionel Petre.

"După moda lansată de „manelistul” politicii româneşti, Daniel Constantin, aceştia şi-a făcut o strategie de a transmite presei succesiv comunicate de presă, în care anunţă că sunt urmaţi de valuri de sute de membri din toată ţara. Vineri, a venit rândul lui Georgică Dumitru, de la ALDE Dâmboviţa, trâmbiţaşul de serviciu al lui Daniel Constantin. E lucru mare să demisionezi dintr-o organizaţie în momentul în care ai aflat că de două zile nu mai faci parte din organizaţie, însa aşa dă bine în poză. În calitate de preşedinte al filialei ALDE Dâmboviţa, precizez că de la organizaţia municipală dintr-un efectiv de 487 de membri „au părăsit” partidul un numar impresionant de un membru, care a reuşit performanţa de a trece neobservat şi de a rămâne veşnic necunoscut in randul cetăţenilor judeţului Dâmboviţa. Cu siguranţă dacă ar fi fost mai mulţi, i-aţi fi văzut în conferinţa de presă", se arată într-un comunicat de presă al ALDE Dâmboviţa, semnat de Ionel Petre.

„manelistul” politicii româneşti

"Ceilalţi patru membri marcanţi care nu au mai beneficiat de posturile călduţe oferite în ultimii trei-patru ani de protectorul lor Daniel Constantin - catalogat pe bună dreptate drept „manelistul” politicii româneşti - au recurs la singurul demers public pe care îl mai puteau face. Să se facă de râs în faţa dumneavoastră, a presei şi a opiniei publice, ţinând conferinţe de presă şi trimiţând comunicate în care au lansat acuze şi dezinformări grosolane la adresa foştilor colegi de partid.

Nu aş dori să pronunţ nume aici, nu de alta dar îi facem cunoscuţi noi şi nu e cazul, dar de unii dintre ei nu au auzit nici măcar angajaţii COS Târgovişte şi care nu ar aduce nici măcar un număr de voturi care încap într-un microbuz, aşadar celor plecaţi, numai de bine...

Nu dorim să manelizam plecările din partid, dar se pare că foştii noştri colegi la asta se pricep cel mai bine", mai spune Ionel Petre, preşedinte ALDE Dâmboviţa.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite