Generalul Stan Bădica, cetăţean de onoare al Târgoviştei, a murit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
general stan badica

Generalul de brigadă în retragere Stan Bădica, cetăţean de onoare al Târgoviştei, a murit la vârsta de 92 de ani. Bădica era nelipsit de la evenimentele publice. El s-a născut pe 26 aprilie 1928.

Anunţul dispariţiei generalului Stan Bădica a fost făcut de Asociaţia Naţională a Veteranilor de Război – filiala Dâmboviţa, pe pagina de Facebook, care a transmis un mesaj de condoleanţe:

„DRAGI CAMARAZI AI ANCMRR -FILIALA JUDEŢEANĂ DÂMBOVIŢA

Vă aduc la cunoştinţă cu o mare durere în suflet, că astăzi 17 iunie 2020, a plecat dintre noi, Domnul General de Brigadă în retragere Stan BĂDICA, Preşedintele Filialei Dâmboviţa a Asociaţiei Naţionale a Vetaranilor de Război.

general stan badica

Născut pe 26 aprilie 1928, la 92 de ani a condus până în ultima zi această Asociaţie, fiind o persoană activă care participa la toate activităţile organizate de Garnizoana Târgovişte de Primaria Municipiului Târgovişte , de alte Asociaţii şi Organizaţii

Pentru cei care doresc să-i prezinte pentru ultima dată onorul, trupul neînsufleţit al Domnului General este depus la capela bisericii Sfântul Nicolae de pe strada Rodnei din Târgovişte. Slujba de înmormântare şi înhumarea va avea loc vineri 19 iunie.”

general stan badica
Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite