FOTO Casă mistuită de un incendiu, în Pietroşiţa: „A fost o intervenţie dificilă şi de durată”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
incendiu pietrosita

O locuinţă din comuna dâmboviţeană Pietroşiţa a fost mistuită în urma unui incendiu violent. Un scurtcircuit a fost cauza producerii evenimentului.

Nenorocirea s-a produs duminică, în jurul orei 20:00. Pompierii de la Detaşamentul Pucioasa şi Garda Fieni au fost alertaţi şi au intervenit cu trei autospeciale şi un echipaj SMURD pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă din satul Dealu Frumos, comuna Pietroşiţa.

„La sosirea forţelor de intervenţie, incendiul se manifesta violent la acoperişul şi interiorul locuinţei.

A fost o intervenţie dificilă şi de durată, pompierii reuşind lichidarea incendiului după aproape 3 ore de luptă cu flăcările, salvând din calea acestora o anexă gospodărească. Din fericire, în urma producerii evenimentului nu au rezultat victime, înregistrându-se doar pagube materiale. Au ars: acoperişul locuinţei pe o suprafaţă de cca.150 mp, tavan şi pereţi (din paiantă), elemente de tâmplărie (din lemn), pardoseală (din lemn), obiecte de mobilier, produse electrocasnice şi materiale textile”, au precizat pompierii de la ISU Dâmboviţa. 

Din cercetările efectuate la faţa locului, se pare că incendiul s-a produs din cauza unui scurtcircuit electric provocat de un conductor electric defect ori neizolat corespunzător. 

incendiu pietrosita
incendiu pietrosita
incendiu pietrosita
TârgoviştePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite