Noi detalii din ancheta crimei îngrozitoare din Giurgiu. Cine ar putea fi femeia incendiată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noi detalii privind crima îngrozitoare din Giurgiu, ce a fost descoperită vineri, 30 octombrie, de un şofer de camion care a observat un incendiu şi ceea ce părea a fi un om ars în şanţul de pe marginea drumului, pe DN 6, între localităţile Ghimpaţi şi Valea Plopilor.  Poliţiştii au identificat un cadavru de sex feminin carbonizat în procent de 90%.

Anchetatorii l-ar fi audiat pe unul dintre şoferii de TIR care au trecut, la momentul respectiv, prin zonă, iar acesta a declarat că geamantanul ardea ”cu flăcări mici, de început de combustie”, pe sensul opus al şoselei observând un TIR” pe avarii”. 

Totuşi, nu se afla nicio persoană în cabină şi nici lângă maşină, a precizat şoferul, iniţial crezând că nu este vorba decât despre un incendiu de vegetaţie. Potrivit aceloraşi surse, ancheta ”înaintează greu”, fiind luată în calcul şi varianta ca asasinul fetei să fie chiar un şofer de TIR, potrivit Gândul.

Pe de altă parte, în ceea ce priveşte identitatea victimei, nu este exclus ca aceasta să fie chiar ”o prostituată din Bulgaria”. La necropsia efectuată în acest caz a fost stabilit că victima arsă în acel troler de culoare mov nu a fost abuzată sexual, conform sursei citate.

Sursele Digi24 susţin, însă, că ar fi vorba despre o femeie în vârstă de 32 de ani, cu domiciliul în apropierea Bucureştiului. 

Conform concluziilor preliminare, s-a constatat că victima „prezenta plăgi la nivelul capului produse cu lovire cu corp dur tăietor, fractură sternală şi fracturi costale, decesul survenind ca urmare a şocului traumatic. 

GiurgiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite