FOTO Accident grav provocat de un catâr. Un microbuz plin cu pasageri s-a ciocnit cu un Logan din cauza animalului nesupravegheat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pasagerii din microbuz şi-au continuat deplasarea spre Bucureşti cu un autocar sosit de la Târgovişte FOTO Ionuţ Dima
Pasagerii din microbuz şi-au continuat deplasarea spre Bucureşti cu un autocar sosit de la Târgovişte FOTO Ionuţ Dima

Accident grav provocat de un catâr, pe DN 71 ce leagă Târgovişte de Bucureşti, în localitatea Conţeşti. Trei persoane au ajuns la spital cu răni destul de serioase după ce un microbuz de transport persoane s-a ciocnit cu un Logan. Totul, după ce animalul nesupravegheat a pătruns pe carosabil.

Şoferul microbuzului povesteşte că a evitat un accident înfiorător. Celălalt conducător auto, de pe Logan, a intrat în depăşirea sa. Nu a observat la timp catârul nesupravegheat pe drum, l-a lovit în plin şi apoi a fost lovit din spate de microbuz.  

accident catar
accident catar

Pasagerii din microbuz s-au închinat când şi-au dat seama prin ce au trecut. În total, trei persoane au ajuns la spital. Este vorba de şoferul şi pasagera din Logan şi încă o persoană din microbuz.

Cel mai rău este o tânără, ocupanta locului din dreapta, al Loganului, care acuza dureri mari în piept. La faţa locului au ajuns numai puţin de 4 ambulanţe, dar şi un echipaj de descarcerare de la ISU.

accident catar
accident catar

Poliţia a stabilit că niciun şofer nu a consumat băuturi alcoolice. Pasagerii din microbuz şi-au continuat deplasarea spre Bucureşti cu un autocar sosit de la Târgovişte.

Târgovişte


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri