Fost inspector IŞJ: „Rezultatul concursului pentru ocuparea postului de inspector general al judeţului Dâmboviţa - un semnal de normalitate”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
sorin ion isj db

Fostul inspector adjunct al ISJ Dâmboviţa, prof. Iulin Brezeanu, salută rezultatul concursului pentru ocuparea postului de inspecttor general al instituţiei. Brezeanu crede că "poziţia obtinută prin concurs este o premieră în învăţământul preuniversitar dâmboviţean".

"Rezultatul concursului pentru ocuparea postului de inspector şcolar general al judeţului Dâmboviţa - un semnal de normalitate în noianul de nefiresc care ne înconjoară aproape zilnic. Felicitări, Ion Sorin!  Am lucrat împreună. Sunt mulţi, foarte mulţi colegi profesori care cred ca şi mine şi care îl vor ajuta în realizarea proiectului managerial. Poziţia obţinută prin concurs este o premieră în învăţământul preuniversitar dâmboviţean şi ea trebuie să lase urme. Aşa cum s-a mai întâmplat acum câţiva ani, într-o conjunctură poate chiar mai dificilă decât cea de astăzi", a spus Iulian Brezeanu. 

Nou inspector general la ISJ Dâmboviţa, Ion Sorin, a ocupat această funcţie în urma concursului susţinut, marţi.

Ce obiective are noul inspector

„Pornesc cu gânduri bune la drum. Am ţinte strategice în oferta mea educaţională: schimbarea stilului de managemtn la nivelul ISJ, pentru că este loc de mai bine, fără niciun dubiu, trebuie să dezvoltăm învăţământul tehnic şi profesional, trebuie să punem învăţământul profesional la locul care i se cuvine, eliminând decalajele dintre mediul urban şi celrural şi trebuie să modernizăm sistemul de evaluare învăţământ”, spune Sorin Ion. 

Sorin Ion, profesor de matematică, îi ia locul profesoarei Luminiţa Preda, care a ocupat această funcţie din luna mai 2012 şi până astăzi.

  

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite