Fetițele molestate de mama polițistă, incluse într-un program de consiliere psihologică VIDEO

0
Publicat:

Fetițele minore ale unei polițiste din Dâmbovița, înregistrată de soț cum le molestează, urmează să fie consiliate psihologic de către specialiștii de la DGASPC Dâmbovița.

IPJ Dâmbovița
IPJ Dâmbovița

Fetițele au 6, 9 și 10 ani, iar mama lor lucrează în compartimentul Poliția Animalelor de la IPJ Dâmbovița. Fostul său soț a făcut publice înregistrări de-a dreptul terifiante cu reacțiile mamei la orice „mișcare” ale fetelor.

Fetițele sunt înjurate, lovite și traumatizate, iar instanța de judecată chiar a emis un ordin de protecția pentru femeie. Acum, DGASPC Dâmbovița va avea grijă de cele trei micuțe.

Cazul a intrat în atenția DGASPC Dâmboviţa în luna ianuarie 2024, prin informarea făcută de către instanța de judecată privind emiterea unui ordin de protecție, la acel moment nefiind nevoie de instituirea unei măsuri de protecție specială pentru minore. Copiii au fost incluși într-un program de consiliere psihologică. La acest moment, situația minorelor este în curs reevaluare, în urma unei noi sesizări de posibil abuz asupra acestora”, a precizat DGASPC Dâmbovița.

Polițista Georgiana Mihai, de la IPJ Dâmbovița își molestează proprii copii în înregistrările făcute chiar de soțul ei, în apartamentul pe care acesta îl deține, pe numele său.

Părinții s-au separat, dar soțul se teme în continuare pentru că fetițele pot să fie bătute. DGASPC a deschis anchetă în acest caz:

- Ți-am spus să nu faci zgomot! Așa, filmează!

- De ce o bați, Georgiana?

- Nu știu, a vărsat apă...

- Și care este problema? De ce trebuie să o bați?

- Înțelegi? Înregistrezi?

- Uite și tu cum plânge copilul.

Reacția IPJ Dâmbovița

Femeia este acum cercetată de către superiorii săi, care i-au retras și dreptul de port armă.

„Având în vedere informațiile apărute pe o rețea de socializare cu privire la o polițistă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița este abilitat să comunice următoarele:

Imediat cum a luat cunoștință, conducerea instituției a dispus efectuarea de verificări prin Biroul Control Intern.  Precizăm ca aceste activități sunt în curs de desfășurare, urmând ca în funcție de aspectele constatate să se dispusă măsurile prevăzute de lege. De asemenea, polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privirea la săvârșirea infracțiunilor de violență în familie și rele tratamente aplicate minorului, cercetările fiind preluate de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște.

Totodată, s-a dispus retragerea dreptului de port armă, pentru prevenirea oricăror evenimente, precum și informarea reprezentanților Direcției Generale de Asistență și Protecția Copilului în vederea dispunerii măsurilor din competență”, a precizat IPJ Dâmbovița.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite