Exerciţiu public de alarmare, la Târgovişte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vineri, 25 septembrie, municipiul Târgovişte este în alertă. Exerciţiul de Alarmare Publică va avea ca temă „Activitatea Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă al municipiului Târgovişte şi populaţiei în cooperare cu structuri ale M.A.I. şi O.N.G.-uri în cazul producerii unui cutremur de pământ în municipiului Târgovişte".

În cadrul acestui exerciţiu se va verifica activitatea diferitelor structuri locale implicate în gestionarea situaţiilor de urgenţă pe timpul producerii unui cutremur.

Vor lua parte la acest exerciţiu Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Dâmboviţa, Inspectoratul judeţean pentru Situaţii de Urgenţă BASARAB I Dâmboviţa, Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă al municipiului Târgovişte, Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al municipiului Târgovişte, Poliţia municipiului Târgovişte, Poliţia Locală Târgovişte, Crucea Roşie Filiala Dâmboviţa cât şi instituţii şi operatori economici.

image

Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă al municipiului Târgovişte, este condus de către domnul primar interimar, Jr. Daniel Cristian Stan, organizatorul acţiunii  Exerciţiul de Alarmare Publică.

"Rugăm cetăţenii municipiului Târgovişte să nu intre în panică în data mai sus menţionată, 25.09.2015 ora 10.30 şi să respecte indicaţiile organelor de ordine publică. Semnalul de alarmare, ALARMĂ LA DEZASTRE se compune din cinci sunete  (impulsuri) a câte 16 secunde fiecare, cu pauză de 10 secunde între ele. Totodată în ziua de 24.09.2015, se vor verifica sirenele din municipiul Târgovişte",  se arată într-un comunicat al Primăriei Târgovişte.
TârgoviştePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite