Deputat PSD: "Nu mă las până nu-l omor pe Ţuţuianu"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputalul PSD Radu Popa continuă războiul personal cu Adrian Ţuţuianu, preşedintele oraganizaţiei judeţene şi, totodată,preşedintele CJ Dâmboviţa. Popa a spus că a aşteptat să se termine campania electorală pentru a începe "jihadul".

“Nu mă las până nu-l omor pe Ţuţuianu. Politic, evident.  Mă las de politică dacă el nu va dispărea de pe scena politic. Il distrug. Puteţi să şi scrieţi, dar nu mă las până nu va dispărea acest individ de pe scena politică dâmboviţeană. M-am saturat de bagabonţeala şi haiducia pe care o manifestă acest individ”, a spus Radu Popa, consilier al premierului Victor Ponta.

Şicanele dintre cei doi au fost evidente înainte de campania electorală, însă atacurile s-au înteţit după ce PSD a pierdut preşedinţia, în dauna lui Klaus Iohannis.

"Mi s-a luat de el, iar ce s-a întâmplat cu Victor Sanda mi-a pus capac", a mai spus Radu Popa.

Vă reamintim, fostul prefect Victor Sanda a fost schimbat cu câteva zile înainte de turul doi al alegerilor prezidenţiale. Sanda a murit, spun apropiaţi ai familiei, de supărare, el aflând din presă că va fi schimbat din funcţie, chiar cu 24 de ore înainte să se întâmple efectiv acest lucru.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite