Coronavirusul a lovit la cel mai înalt nivel Spitalul din Târgovişte. Managerul, internat la Infecţioase

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Claudiu Dumitrescu
FOTO: Claudiu Dumitrescu

Managerul Spitalului Judeţean Târgovişte, dr. Claudiu Dumitrescu, a fost confirmat cu noul coronavirus. Acesta se află internat în Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean Târgovişte. Vestea a primmit-o marţi.

Se pare că Dumitrrescu nu prezintă simtome grave, dar colegii îi analizează starea de sănătate. 

Mai mulţi angajaţi ai spitalului au fost confirmaţi cu COVID-19.

Până la acest moment, managerul nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere.

SITUAŢIA ÎN JUD. DÂMBOVIŢA

în ultimele 24 de ore au fost confirmate 59 de persoane, numărul infectărilor ajungând la 1.253. Dintre acestea, 442 s-au vindecat şi 41 au murit. 

„Recomandăm cetăţenilor să manifeste seriozitate şi responsabilitate în ceea ce priveşte respectarea măsurilor de distanţare fizică şi a celor de igienă sanitară, pentru a nu pune în pericol atât propria viaţă cât şi întreaga comunitate. Sănătatea şi siguranţa cetăţenilor sunt priorităţile tuturor instituţiilor cu atribuţii în domeniul ordinii şi siguranţei publice, astfel că forţele de ordine vor desfăşura permanent în această perioadă activităţi de verificare cu privire la respectarea prevederilor impuse pe perioada stării de alertă, pentru a proteja cetăţenii şi pentru a preveni răspândirea noului tip de coronavirus. Reamintim cetăţenilor că Ministerul Afacerilor Interne a operaţionalizat, începând cu data de 04.07.2020, o linie TELVERDE (0800800165) la care pot fi sesizate încălcări ale normelor de protecţie sanitară. Apelurile sunt preluate de un dispecerat, în sistem integrat, şi repartizate structurilor teritoriale pentru verificarea aspectelor sesizate”, se arată într-un comunicat al Prefecturii Dâmboviţa.

CITEŞTE ŞI:

Angajatul CJAS cu COVID-19 care a refuzat iniţial internarea, criticat dur: „Pericolul e cât se poate de real“

Care este capacitatea de testare pentru COVID-19, la Spitalul din Târgovişte

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite