Concert caritabil al tenorului Florin Georgescu, la Liceul Bălaşa Doamna

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tenorul Florin Georgescu susţine un concert caritabil
Tenorul Florin Georgescu susţine un concert caritabil

Tenorul Florin Georgescu susţine valoarea în educaţie. Artistul va susţine un concert cartabil la care vor participa elevi ai liceului medaliaţi la concursuri şi olimpiade, alături de corul Pro Musica „Gheorghe Dimancea” . Cei prezenţi la eveniment se vor putea bucura de un spectacol calitativ superior şi, totodată, se vor putea implica în susţinerea unor tineri de excepţie din judeţul nostru.

Evenimentul este organizat de Grupul de iniţiativă pentru înfiinţarea FUNDAŢIEI COMUNITARE DÂMBOVIŢA şi va avea loc vineri, 3 octombrie, ora 17.00, în amfiteatrul Liceului de Arte „Bălaşa Doamna” Târgovişte. 

Întreaga sumă strânsă în urma evenimentului va contribui la constituirea Fondului pentru burse de performanţă lansat de Grupul de iniţiativă pentru Fundaţia Comunitară Dâmboviţa. Prin intermediul Fondului pentru burse de performanţă, se doreşte promovarea tinerelor talente muzicale, educaţionale şi artistice din judeţ. Fondul este o modalitate prin care se pot stimula şi valoriza tinerii cu rezultate deosebite în diferite domenii de activitate.

Grupul de iniţiativă pentru înfiinţarea Fundaţiei Comunitare Dâmboviţa face parte din Programul naţional de dezvoltare de fundaţii comunitare din România, iniţiat de Asociaţia pentru Relaţii Comunitare (ARC) şi are ca scop înfiinţarea Fundaţiei Comunitare Dâmboviţa, prin care se doreşte îmbunătăţirea calităţii vieţii locuitorilor judeţului, stimulând participarea şi cooperarea. Pentru îndeplinirea acestui obiectiv GI organizează diverse activităţi de atragere de fonduri din comunitate, de la indivizi şi companii, cu sprijin instituţional de la  FC Prahova (cont bancar, chitanţe, management financiar şi administrativ).

Iniţiativa susţinută de ARC FC Prahova în cadrul programului naţional de fundaţii comunitare

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite