Comuna în care primarul vrea centru de fitness, cu spa şi jacuzzi. Grija localnicilor: „Nu avem costum de baie“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sediul comune Dragomireşti. FOTO C.S.
Sediul comune Dragomireşti. FOTO C.S.

După o zi grea de muncă, locuitorii dintr-o comună din Dâmboviţa se vor putea relaxa în stil finlandez, la spa, în jacuzzi sau în saună. Primarul vrea să construiască o sală de fitness, care să cuprindă şi un centru spa, dar şi jacuzzi şi saună.

Unii dintre săteni sunt încântaţi de idee şi spun că abia aşteaptă să încerce nouă investiţie. Alţii îşi fac griji că nu au costum de baie. 

Se întâmplă în Dragomireşti, o comună cu peste 9.000 de locuitori din Dâmboviţa, acolo unde se poate spune că tinerii întorşi din străinătate ridică acum cerinţele comunităţii. În ultimii ani, primăria a dat zeci de terenuri tinerilor din comună care au dorit să îşi construiască o locuinţă şi astfel au apărut mai multe cartiere de case noi.  

Pentru ei, administraţia locală a construit o bază sportivă, a reabilitat drumurile şi a introdus toate utilităţie. De la sala de sport se va trece, în scurt timp, la sală de fitness, jacuzzi,  saună, centru spa, bazin de înot acoperit, cu facilităţi ca la oraş, spune edilul. 

„Este o idee care vine să completeze ceea ce am reuşit pentru tinerii din această localitate, în speţă să creez cămine de casă, să fac bază sportivă cu sală de sport. Tinerii, de altfel, au solicitat şi un centru de acest gen, centru spre care mergeau la Târgovişte. Am vrut să se bucure la nivel local de un centru spa, nu să meargă în altă localitate”, spune Dragoş Vlădulescu, primarul comunei Dragomireşti. 

Dragomiresti

Comuna Dragomireşti. FOTO C.S. 

Valoarea totală estimată a construcţiei este de peste 2.3 milioane lei, bani de la bugetul local. Licitaţia a fost lansată pe Sicap şi se aşteaptă ofertanţi. 

Pe localnici, vestea că vor avea centru spa şi sală de fitness i-a încântat. Unii au spus că e o idee extraordinară, alţii îşi fac griji că nu au costum de baie.

Dragomiresti

  Localnici din Dragomireşti, Dâmboviţa, încântaţi de viitorul centru SPA Foto C.S. 

„După o zi de muncă merită să mergem la saună sau la jacuzzi, dar nu avem timp. Ar fi bună o idee ca asta dacă ar face, dar eu mă relaxez acasă”, spune doamna Maria. 

„Nu ştiu ce este sauna, nu am făcut niciodată. Nici la fitness nu cred că merg. Eu şi mişcările? M-aş duce la piscină, dar nu am costum de baie”, se vaită un pensionar în vârstă de 70 de ani.

„La SPA ar fi ok să mergem, un masaj e binevenit, cum să nu”, se gândeşte altul. 

„Mi se pare bună idea. Era nevovie de saună, de jacuzzi în comună pentru tineri. În loc să meargă în oraş, merg aici, că mulţi merg în oraş la fitness”, aprobă un alt localnic. 

Până ca locuitorii să ajungă să se relaxeze în aburii saunei sau în bulele din jacuzzi mai durează cel puţin doi ani.

Dragomiresti
Dragomiresti
Dragomiresti


Foto C.S.

VĂ MAI RECOMANDĂM ŞI:

FOTO Complexul de Nataţie VS Baza Crizantema, la un an de la investiţie

Complexul Turistic de Nataţie de la Târgovişte a fost inaugurat. Care sunt tarifele

TârgoviştePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite