Cinci traficanţi de droguri din Târgovişte şi Pietrari, reţinuţi în urma unor percheziţii

0
0
La acţiune au participat poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti şi jandarmi
La acţiune au participat poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti şi jandarmi

Poliţiştii antidrog şi procurorii D.I.I.C.O.T. din Dâmboviţa au destructurat o grupare infracţională specializată în trafic de droguri de risc. În urma a 9 percheziţii domiciliare, au fost ridicate 120 de grame de cannabis, patru aparate de măcinat, două cântare de mare precizie şi 860 de euro, iar 5 persoane din Târgovişte şi Pietrari au fost reţinute.

La acţiune au participat poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti şi jandarmi.

"Din cercetări a reieşit că, începând cu luna iulie 2014, 8 persoane  ar fi constituit un grup infracţional organizat pentru traficarea drogurilor de risc, respectiv cannabis, în principal pe raza municipiului Târgovişte. Au fost puse în executare 23 de mandate de aducere, iar 5 dintre membrii grupării au fost reţinuţi pentru 24 de ore, pentru trafic de droguri de risc, urmând a fi prezentaţi magistraţilor, în cursul zilei de astăzi, cu propunere de arestare preventivă", se arată într-un comunicat al IPJ Dâmboviţa.

cannabis perchezitii

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Mai multe - Târgovişte

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite