Chindia, neputincioasă în faţa FCSB. Săndoi: „nu am fost lucizi pe faza ofensivă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: AFC Chindia / Facebook / Marius Tudor
FOTO: AFC Chindia / Facebook / Marius Tudor

FCSB a învins-o, sâmbătă, pe Chindia Târgovişte cu scorul de 1-0. Meciul a avut loc pe Arena Naţională din Bucureşti, într-un meci din etapa a 24-a a Ligii I de fotbal.

Unicul gol al partidei a fost înscris de Darius Olaru (23), cu un şut cu stângul din marginea careului.

FCSB a reuşit prima sa victorie după o serie de trei înfrângeri consecutive în campionat şi Cupa României, în care nu marcase niciun gol.

Chindia a ajuns la şase etape consecutive fără victorie, două egaluri şi patru eşecuri.

În tur, FCSB s-a impus cu 1-0.

Tehnicianul echipei Chindia Târgovişte, Emil Săndoi, a declarat, după meci, că adversarii au meritat victoria şi că formaţia sa nu a fost inspirată “în faza ofensivă”.

“Diferenţa o fac execuţile individuale, iar Olaru a avut o execuţie foarte bună la faza respectivă. E adevărat că pozitiţionarea noastră nu a fost bună. Nu am fost lucizi pe faza ofensivă, nu am avut ocazii de gol. FCSB cred că a meritat victoria astăzi. Nu am fost inspiraţi în faza ofensivă, nu am fost foarte prezenţi în careul advers. Dar asta nu înseamnă că nu am vrut să jucăm. Am încercat să jucăm”, a spus Săndoi.

Formaţia FCSB a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Chindia Târgovişte, într-un meci din etapa a XXIV-a a Ligii I. Golul a fost marcat de Olaru, în minutul 23.

La FCSB, Dragoş Nedelcu a părăsit terenul în minutul 13, accidentat.

TârgoviştePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite