„CHALLENGE” Dana Săvuică şi-a lansat primul său parfum la Târgovişte ajutată de trei blonde hot GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lansare „bine mirositoare”, noatea trecută la Târgovişte. Dana Săvuică a ales să îşi prezinte primul său parfum, în Irish Pub situat în centrul oraşului, chiar de 8 martie. Parfumul se numeşte „Challenge” şi deja face senzaţie, spune frumoasa blondă.

Click aici pentru Galerie Foto

„A fost o idee care este destul de veche pe piaţa românească. Este vorba de o  companie producătoare de parfumuri care a lansat parfumurile
personalizate. Prima care a lansat un parfum personalizat a fost Adina Buzatu,  apoi Cătălin Botezatu şi acum eu. «Challenge» este numele pe care l-am dat pentru că eu consider că viaţa este  o provocare pentru fiecare dintre noi şi poate fi, de ce nu, numele unui parfum de succes. Până acum am avut vânzări record, cel puţin de la începutul lunii martie”, a declarat Dana Săvuică.

„Challenge” este  „Eu de parfum” şi se adresează exclusiv femeilor. Are ca note de bază patchouli, lemnul de santal, tuberozele şi trandafirul. Are un miros oriental, exotic, mai greu, dar uşor dulce în acelaşi timp. Preţul de magazin este de 125 de lei la 100 de ml.

„Profa de sex” a ales Târgovişte pentru că aici a copilărit şi are foarte mulţi prieteni. „Cum să uit eu Târgoviştea mea unde am copilărit, unde am o grămadă de prieteni, foşti colegi. Pentru mine este o bucurie de fiecare dată când mă întorc aici. Aş vrea din tot sufletul să pot să organizez mai multe evenimente la Târgovişte şi să fiu chemată pentru a-mi aduce aportul nu doar la «Zilele Târgoviştei» şi să încerc să promovez şi eu cât pot de mult, oraşul în care am copilărit”, spune focoasa vedetă.

Târgovişte este primul oraş din periplul vedetei prin ţară. Urmează Constanţa, Suceava, Iaşi, Timişoara, Arad iar în decembrie am putea vedea pe piaţa şi un parfum pentru bărbaţi. „Dacă vânzările vor merge bine şi mă voi situa pe un trend ascendent, poate la toamnă sau la iarnă voi lansa un alt parfum, poate unul pentru bărbaţi”, a adăugat Săvuică.

Blonda a venit la Târgovişte însoţit de soţul ei Răzvan dar şi de trupa de blonde „The Hot Diamonds” care au încins atmosfera.

TârgoviştePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite