Bărbaţi care au ocupat abuziv un cămin studenţesc, amendaţi de Poliţia Locală pentru distrugere şi tulburarea liniştii şi ordinii publice

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Acţiunea Poliţiei Locale Târgovişte s-a desfăşurat în baza sesizării Universităţii “Valahia” din Târgovişte, prin intermediul administratorului Căminului din incinta Liceului ”Voievodul Mircea” din Târgovişte
Acţiunea Poliţiei Locale Târgovişte s-a desfăşurat în baza sesizării Universităţii “Valahia” din Târgovişte, prin intermediul administratorului Căminului din incinta Liceului ”Voievodul Mircea” din Târgovişte

Poliţia Locală Târgovişte a intervenit în cazul căminului studenţesc al Universităţii “Valahia” din incinta Liceului ”Voievodul Mircea” din Târgovişte, acolo unde persoane fără ocupaţie şi fără adăpost au pătruns fără drept în repetate rânduri şi au distrus bunurile din interior.

Poliţiştii au aplicat 4 sancţiuni contravenţionale cu amendă în valoare de 500 de lei fiecare pentru pătrundere cu încălcarea normelor legale de acces în spaţii aparţinând instituţiilor publice sau de învăţământ. 

"Cele 4 persoane depistate au fost legitimitate, identificate şi sancţionate, după care li s-a solicitat să părăsească incinta Căminului Studenţesc, respectiv spaţiul de la parter, care este dezafectat de mai multă vreme. De asemenea, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, aceştia au tulburat ordinea şi liniştea publică, proferând injurii şi ameninţări cu acte de violenţă la adresa celor aflaţi în zonă", se arată într-un comunicat al Poliţiei Locale Târgovişte. 

amenzi pol locala

Acţiunea Poliţiei Locale Târgovişte s-a desfăşurat în baza sesizării Universităţii “Valahia” din Târgovişte, prin intermediul administratorului Căminului din incinta Liceului ”Voievodul Mircea” din Târgovişte. 

"Cu ocazia altor acţiuni desfăşurate în cooperare cu reprezentanţi ai Direcţiei de Asistenţă Socială, aceleaşi persoane au fost avertizate verbal de către poliţiştii locali, cu privire la faptul că nu au voie să pătrundă în interiorul respectivului Cămin Stundenţesc pentru a înnopta sau pentru a locui acolo, cei în cauză refuzând de fiecare dată. Poliţia Locală Târgovişte se implică activ în păstrarea ordinii şi liniştii publice din municipiu şi va asigura, în continuare, în limita atribuţiilor prevăzute de lege, un climat de siguranţă publică", se mai arată în comunicatul Poliţiei Locale.

amenzi pol locala
Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite