Acoperişul Poştei din Nucet a ars, ieri, într-un incendiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Angajaţii Poştei din localitatea dâmboviţeană Nucet au fost evacuaţi, ieri, în urma unui incendiu produs la acoperişul clădirii. Două autospeciale de pompieri au sosit la faţa locului pentru a se lupta că flăcările. Pompierii spun că cineva a făcut focul în spatele clădirii iar, cel mai probabil, vântul a făcut ca şi acoperişul să se aprindă.

“S-a acţionat cu două autospeciale pentru stingearea acoperişului la Poşta din Nucet. Din cauza vântului, câteva scântei au fost purtate de vânt şi astfel s-a aprins acoperişul”, a declarat cpt. Nicolae Tudose, de la I.S.U. Dâmboviţa.



Toate bunurile din clădirea care este foarte veche au fost scoase afară de către angajaţii Poştei. “Din câte văd eu aici, au dat foc unor deşeuri din spatele clădirii deşi serviciul de salubritate funcţionează în Nucet. Cred că au uitat de foc şi şi-au găsit o cu totul altă preocupare. Clădirea, nu numai că este veche, dar este şi prost îngrijită. Aşa înţeleg cei de la poştă să îşi facă treaba”, a declarat Luiza Bărboiu, şefa administraţiei locale din Nucet.

Poliţiştii criminalişti au sosit şi ei la faţa locului pentru verificări. Dacă se va găsi persoana care a făcut focul în spatele Poştei, ar putea primi o amendă usturătoare, dar va trebui să suporte şi pagubele.

image
Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite