A doua sesiune de admitere la Universitatea Valahia din Târgovişte. Câte locuri sunt pregătite

0
Publicat:
Ultima actualizare:
valahia uvt

Universitatea „Valahia” din Târgovişte a început, la 6 septembrie, organizarea celei de-a doua sesiuni de admitere.

Pentru programele de licenţă, master, doctorat şi conversie profesională procesul de înscriere este online la adresa https://admitere.valahia.ro/, iar pentru programele de formare psihopedagogică, înscrierile se desfăşoară la sediul Departamentului pentru Pregătirea Personalului Didactic din str. Lt. Stancu Ion, nr. 35, corp H, parter.

Universitatea „Valahia” din Târgovişte pune la dispoziţia candidaţilor interesaţi să studieze la una dintre cele 10 facultăţi un număr de 321 de locuri bugetate la licenţă şi 410 locuri bugetate la master. Pentru studiile  universitare de doctorat, candidaţii au la dispoziţie 10 locuri bugetate. La acestea se adaugă şi locurile cu taxă pentru cele trei niveluri de studii universitare ( licenţă, master, doctorat).

Informaţii complete despre calendarul admiterii, locurile disponibile şi despre procesul de înscriere, precum şi tutorialul privind modul de completare al înscrierii online pe platformă pot fi găsite pe site-ul Universităţii „Valahia” din Tâgovişte, în secţiunea dedicată admiterii https://admitere.valahia.ro/ sau pe site-urile şi la secretariatele facultăţilor https://www.valahia.ro/ro/facultati .

TârgoviştePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite