Viorica Dăncilă şi miniştrii Răzvan Cuc şi Mihai Fifor au plecat de la Suceava cu un elicopter privat FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Viorica Dăncilă şi doi dintre miniştrii care au însoţit-o în vizita sa în judeţul Suceava au plecat, joi, de pe Aeroportul „Ştefan cel Mare”, din Salcea, cu un elicopter privat. Oficialii s-au îndreptat spre Aeroportul din Iaşi.

Dăncilă a ajuns în judeţul Suceava miercuri, 14 august. Potrivit unor surse neoficiale, premierul a aterizat cu un elicopter privat la Fălticeni, unde a participat la o şedinţă a PSD, urmată de o conferinţă de presă. Viorica Dăncilă a venit la Fălticeni însoţită de miniştrii Răzvan Cuc, de la Transporturi, Mihai Fifor, de la Interne, şi Eugen Teodorovici, de la Finanţe.

Elicopterul portocaliu, care seamănă cu o jucărie, a rămas peste noapte pe Aeroportul „Ştefan cel Mare” din Suceava. Premierul şi miniştrii s-au deplasat, joi, prin judeţ cu maşinile de serviciu, fiind însoţiţi de SPP şi de angajaţii Poliţiei Rutiere. Altfel spus, nu au pierdut timp în trafic, la fel ca sucevenii, care au participat la ceremoniile religioase oficiate de Sfânta Maria la Putna şi la Cacica. Cei trei oficiali au ajuns la Putna, în jurul orei 10.30. 

Imagine indisponibilă

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, pregătindu-se să urce în elicopter. FOTO: Oana Şlemco

În jurul ore 16.30, Viorica Dăncilă, Răzvan Cuc şi Mihai Fifor au ajuns pe Aeroportul „Ştefan cel Mare”. Ei s-au urcat în elicopter şi au zburat spre Iaşi. 

Potrivit informaţiilor „Adevărul“, elicopterul privat ar aparţine omului de afaceri Dan Chirca, cel care deţine firma Romanian Airport Services.

SuceavaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite