VIDEO Intervenţie spectaculoasă a pompierilor pentru stingerea unei maşini care a luat foc ca o torţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşina care a luat foc la Todireşti. FOTO ISU Suceava
Maşina care a luat foc la Todireşti. FOTO ISU Suceava

Pompierii suceveni au intervenit pentru a stinge flăcările care au cuprins o maşină care circula pe un drum judeţean ce leagă localităţile Dărmăneşti şi Todireşti. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, chiar dacă autoturismul a ars în întregime.

Militarii Detaşamentului de Pompieri Suceava au intervenit cu două autospeciale pentru a localiza şi stinge un incendiu izbucnit la o maşină care cirula pe DJ 178, pe raza comunei Todireşti. Autoturismul BMW, ce a fost cuprins de flăcări, are condus de Sorin R., de 36 de ani, din municipiul Timişoara, care până la sosirea pompierilor, a reuşit să-şi scoată soţia şi copilul din vehicul.

Când au ajuns pompierii, maşina ardea în totalitate, existând pericolul de propagare a flăcărilor la pădurea din apropiere. Focul a fost stins la ora 15.55.

„Maşina a ars în proporţie de 98% şi a aprins vegetaţia uscată din împrejurimi pe o suprafaţă de aproximativ 10 metri pătraţi. Au mai ars bunuri materiale din interiorul autoturismului, precum şi documente. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit produs la un cablu electric defect”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bucovina Suceava, plutonierul adjutant Alin Găleată.

Din fericire nimeni nu a fost rănit, însă din cauza acestui incident traficul a fost blocat aproape jumătate de oră pe drumul judeţean ce leagă localitatea Dărmăneşti de Todireşti. 

Imagini preluate de şeful gărzii de intervenţie, plutonierul adjutant Radu Bârleanu, cu o minicameră                                                          ataşată la casca de protecţie

Alte ştiri pe această temă:

VIDEO Animale arse de vii într-un incendiu violent care a cuprins două gospodării din comuna suceveană Marginea

UPDATE Una dintre halele fostei fabrici Netex a fost cuprinsă de flăcări marţi noaptea. Incendiul a fost cauzat de un uscător defect

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite