VIDEO Dorinţa tatălui poliţistului lovit cu sabia în cap de către un interlop: „Sper că va putea cândva să vă mulţumească personal şi să vă îmbrăţişeze“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţistul Ciprian Sfichi. FOTO Facebook/ Ciprian Sfichi
Poliţistul Ciprian Sfichi. FOTO Facebook/ Ciprian Sfichi

Tatăl poliţistului Ciprian Sfichi, lovit cu sabia în cap de către un interlop, a luat parte la un concert caritabil dedicat fiului său. Acesta a fost extrem de emoţionat şi le-a mulţumit tuturor pentru sprijinul acordat.

În seara zilei de joi, 12 aprilie 2018, într-un pub din municipiul Suceava a avut loc concertul caritabil – „Alături de Ciprian”. Sumele colectate din vânzarea biletelor i-au fost donate lui Ciprian Sfichi, poliţistul de la SAS Suceava care la sfârşitul anului trecut a fost lovit cu sabia îin cap de un interlop.

La eveniment a participat şi tatăl poliţistului, care a ţinut să le mulţumească organizatorilor şi tuturor care au participat la concert pentru sprijinul acordat, spunând că speră ca fiul său să le poată mulţumi cândva personal pentru tot ajutorul pe care l-a primit.

Agentul şef adjunct de poliţie Ciprian Sfichi şi-a revenit ca prin minune după ce a fost lovit cu sabia în cap de către un interlop din Rădăuţi, în timpul unei percheziţii.

La începutul lunii decembrie a anului trecut, poliţistul Ciprian Sfichi a fost operat de urgenţă la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi, de o echipă formată din zece medici, după ce a fost lovit violent cu sabia în cap de către un interlop al cărei locuinţă urma să o percheziţioneze.

      

Reamintim că Dan Ciprian Sfichi a fost internat şi operat la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi, după ce în dimineaţa zilei de 5 decembrie 2017 a fost rănit cu o sabie, de către un interlop, în timpul unei acţiuni. Bărbatul care l-a rănit se numeşte Alexandru Huţuleac şi are 28 de ani

Huţuleac este cunoscut în zonă pentru implicarea într-un alt dosar, de trafic de droguri. În vara anului trecut, acesta a fost arestat împreună cu mai mulţi indivizi din zona Rădăuţi, după ce ar fi alimentat cu droguri peste 300 de tineri din Suceava.

Alte ştiri pe această temă:

Interlopul Duţu, care a lovit cu sabia în cap un poliţist, a fost trimis în judecată alături de membrii Clanului Huţuleac

VIDEO Poliţistul lovit cu sabia în cap de către un interlop a fost colindat la spital de colegii săi

Veşti bune în cazul poliţistului lovit cu sabia în cap. A ieşit din comă, iar medicii încearcă să îl hrănească normal

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite