VIDEO Ce au găsit doi turişti pe drumurile din judeţul Suceava: „Te poţi trezi cu lemnul în cap“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi turişti care au circulat cu maşina pe raza comunei Crucea, din judeţul Suceava, au dat peste un camion din care atârnau numeroşi buşteni. Lemnele depăşeau cu mult lungimea semiremorcii şi puneau în pericol participanţii la trafic, după cum au arătat, ulterior, poliţiştii care au fost sesizaţi de turişti.

Cei doi turişti au filmat camionul, care transporta material lemnos. În imagini se vede clar că butucii au depăşit cu mult lungimea semiremorcii, fiind astfel încălcate prevederile legale.  

Cei doi au fost uimiţi de ceea ce au văzut, pur şi simplu nu le vinea să creadă cât de inconştient a putut să fie şoferul care a făcut transportul de material lemnos pe drumul public. „Te poţi duce liniştit cu biclicleta pe lângă şi te poţi trezi cu lemnul în cap”, a spus unul dintre vizitatori.

 Imaginile au fost filmate în luna decembrie a anului 2019, pe un drum de pe raza comunei Cricea a judeţului Suceava. După ce clipul s-a viralizat pe internet, ajungând să fie văzut de 1,4 milioane de oameni, poliţiştii au anunţat că au luat măsuri, în urma unei sesizări care a fost întregistrată online. 

VIDEO

Un echipaj de la Vatra Dornei l-a identificat pe şofer şi l-a sancţionat. Comunicatul transmis presei nu prevede detalii despre sancţiuni.

Citeşte şi:

Tragedie pe cel mai greu traseu din masivul Ceahlău. Un turist şi-a găsit sfârşitul subit, chiar sub ochii soţiei

Care sunt judeţele care au înregistrat cele mai multe cazuri noi de infectări cu SARS-CoV-2 în ultimele 24 de ore. Răsturnare de situaţie

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite