Un bărbat din Suceava a ajuns la spital după ce a fost atacat de un urs. Animalul nu a fost găsit

0
0
Publicat:

Un bărbat în vârstă de 54 de ani a fost atacat de un urs marți după-amiază în zona localității Vama, județul Suceava. 

foto urs in padure
Un bărbat din Suceava a ajuns la spital după ce a fost atacat de un urs FOTO Arhivă

Victima a reușit să sune la 112 pentru a solicita ajutor după ce a fost atacat de animal, având răni la mâini și la un picior. Ulterior, el a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Potrivit Jandarmeriei Suceava, incidentul a fost raportat în jurul orei 13:00, când bărbatul a apelat serviciul de urgență.

„Astăzi, în jurul orei 13:00, jandarmii suceveni au fost informaţi prin apel 112, de către un bărbat în vârstă de 54 de ani că a fost atacat de un urs, provocându-i răni la mâini şi un picior, în zona extravilană Sălătruc din localitatea Vama”, a transmis Jandarmeria.

Imediat după primirea apelului, la fața locului s-au deplasat un echipaj al Jandarmeriei Montane și un echipaj SMURD. Bărbatul a beneficiat de îngrijiri medicale de urgență, fiind ulterior transportat la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc pentru tratamente suplimentare.

În ciuda căutărilor efectuate de jandarmi, ursul nu a mai fost găsit în zonă. Totuși, pentru a asigura siguranța locuitorilor, jandarmii au continuat patrularea, folosind semnale acustice și luminoase pentru a semnala absența pericolului.

Autoritățile și agențiile cu atribuții în domeniu au fost, de asemenea, anunțate despre incident pentru a lua măsuri adecvate. Acest atac subliniază importanța vigilenței în zonele montane, unde interacțiunile între oameni și animale sălbatice pot deveni periculoase.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite