Trupe din România, Ucraina,Ungaria, Macedonia, Bulgaria şi Grecia la Festivalul Bucovina Rock Castle

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Festivalul Bucovina Rock Castle are loc în şanţul de apărare al Cetăţii de Scaun a Sucevei
Festivalul Bucovina Rock Castle are loc în şanţul de apărare al Cetăţii de Scaun a Sucevei

Trupe din România, Ucraina, Ungaria, Macedonia, Bulgaria şi Grecia vor participa la a treia ediţie a festivalului Bucovina Rock Castle, care se va desfăşura în perioada 22 - 24 august în Cetatea de Scaun a Sucevei.

Festivalul Bucovina Rock Castle va avea loc în perioada 22-24 august în şanţul de apărare al Cetăţii de Scaun a Sucevei, a anunţat directorul Muzeului Bucovinei, Emil Ursu. Acesta a precizat că "Bucovina Rock Castle", aflată la a treia ediţie, este o manifestare ce a fost gândită în spiritul renaşterii rock-ului românesc prin tânăra generaţie, arătând că numărul spectatorilor a crescut cu fiecare ediţie.

Ursu a spus că speră ca la concertele incluse în cele patru zile ale festivalului Bucovina Rock Castle din acest an să participe peste 7.000 de spectatori, la ediţia din 2012 numărul spectatorilor fiind 5.500.

Directorul Muzeului Bucovinei a precizat că la Bucovina Rock Castle vor concerta trupe din Ucraina, Ungaria, Macedonia, Bulgaria, Grecia, dar şi din România, printre acestea numărându-se "Jinjer" din Ucraina, "Subscribe" şi "Guilty Parties" din Ungaria, "Superhiks" din Macedonia, "Last Hope" din Bulgaria, "Weathers" şi "Rejection" din Grecia, "Partizan" sau "Luna amară" din România.

Ursu a explicat că luna august este vârf de sezon turistic la Suceava şi de aceea şi necesitatea de a oferi atât turiştilor, cât şi publicului sucevean multe evenimente, arătând că singura şansă ca Suceava să devină cu adevărat un oraş turistic este turismul de eveniment.

Citeşte şi:

Teatru, turniruri, muzică medievală şi acrobaţii, la Festivalul Medieval Suceava

EXCLUSIV Ministrul Grapini: Impozitul pentru IMM-uri scade din 2014 la 1,5%

Un copil de şase ani a petrecut noaptea într-o pădure după ce s-a rătăcit de tatăl său

Doi soţi mătură în piaţă şi spală WC-uri, deşi sunt licenţiaţi în administraţie publică

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite