Suceava: Poliţiştii de frontieră au confiscat un autoturism plin cu pachete de ţigări

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lucrătorii vamali au depistat întreaga cantitate de ţigări, 800 de pachete, într-un locaş special al unui autoturism condus de un cetăţean ucrainean care vroia să intre în ţară în seara zilei de 21 ianuarie.

În seara zilei de 21 ianuarie un cetăţean de origine ucraineană, Victor K. în vârstă de 37 de ani s-a prezentat la punctul vamal Siret într-un autoturism marca Opel pentru a trece graniţa. După controlul documentelor de călătorie lucrătorii vamali au trecut la verificarea mijlocului de transport, ocazie cu care au descoperit ascunse şi nedeclarate în vederea sustragerii de la controlul vamal,  într-un locaş special amenajat între motor şi bordul  maşinii un număr de 800 pachete de ţigări  marca „Viceroy”, de provenienţă ucraineană.

Întreaga cantitate de ţigări în valoare de 3.312 lei, a fost reţinută în vederea confiscării de către autorităţile  vamale, iar şoferul  a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei. Totodată, autoturismul marca „Opel” având valoarea în vamă de 16.022 lei a fost  reţinut în vederea confiscării.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite