Soluția găsită de doi oameni ai străzii pentru a se încălzi gratis în cea mai geroasă noapte din an

0
Publicat:

Polițiștii locali din Suceava au organizat o acțiune în prima noapte de cod galben de ger, pentru a-i proteja pe oamenii străzii. Ei le-au oferit nevoiașilor un ceai fierbinte și un loc de cazare peste noapte într-un centru social. Ceaiul a fost primit, dar mare parte din oamenii străzii au refuzat să meargă la centrul social. Unii, care și-au amenajat "dormitorul" cu tot cu câine și cușcă sub conductele de termoficare i-au primit pe polițiști în tricou. 

O femeie și soțul său din Suceava și-au improvizat o locuință sub conductele de termoficare, unde este cald și bine, iar, în plus, nu trebuie să achite nicio factură.

Polițiștii au venit la cei doi cu ceai fierbinte, dar femeia i-a primit în tricou, potrivit publicației Monitorul de Suceava.

Femeia le-a răspuns că are ceai și că nu are nevoie: „Mulțumesc la Dumnezeu, n-am nevoie de nimic. N-am nici o problemă, stau foarte bine, mulțumesc. E cald. Eu n-am treabă. Uitați cum stau”.

Femeia stătea în tricou în locuința improvizată Foto: Monitorul de Suceava
Femeia stătea în tricou în locuința improvizată Foto: Monitorul de Suceava

Aceasta a fost întrebată dacă vrea să meargă la un centru pentru persoane fără adăpost, femeia le-a răspuns polițiștilor că nu are nevoie.

Administrația Națională de Meteorologie a anunțat că noaptea de miercuri spre joi a înregistrat cele mai scăzute temperaturi din această iarnă.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite