Șofer fără permis prins de polițiști după ce a rămas blocat cu mașina într-o intersecție din Suceava VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mașina bărbatului de 30 de ani s-a defectat chiar la semafor și circulația a fost îngreunată, astfel că la fața locului au venit mai multe echipaje de polițiști, inclusiv de la Rutieră.

șofer fără permis 1 png

Mașina în care se afla acesta a avut o defecțiune tehnică și bărbatul de 30 de ani a rămas cu ea în intersecție, în centrul administrativ al municipiului Suceava.

Cum circulația era blocată din cauza autoturismului care nu mai pornea, la fața locului au ajuns polițiști de la Biroul de Ordine publică. Aceștia au vrut să îl ajute pe șofer să mute mașina, dar el nu a fost de acord.

Cum traficul se derula cu greutate, au fost chemați să intervină agenții de la Poliția Rutieră.

Nu mai puțin de trei echipaje de poliție au ajuns la fața locului, însă printre agenți se afla și unul care știa că bărbatul respectiv nu deține permis de conducere și l-a aluat pe acesta la întrebări.

Polițiștii i-au cerut să mute autoturismul și să vină la sediul Poliției Municipiului Suceava, moment în care bărbatul le-a replicat că trebuie să stea lângă mașină din cauză că are scule în autoturism și alte bunuri, iar acestea ar putea fi furate deoarece portierele nu pot fi închise.

În cele din urmă șoferul a fost de acord să fie mutată mașina, iar intersecția a fost deblocată. 

Individul, originar din județul Iași, și care în trecut a fost cercetat pentru furturi, s-a ales cu dosar penal și de această dată pentru conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a deține permis de conducere

Acesta are domiciliu în Valea Lupului, județul Iași, însă lucrează în domeniul construcțiilor, la Suceava.

Incidentul a fost surprins și de camerele de supraveghere din oraș, fiind vorba despre zona Primăriei Suceava, zonă cu trafic rutier intens și semaforizată.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite