Şi-a omorât copilul nou-născut, iar acum este căutată prin toată lumea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Simona Precop este dată în urmărire internaţională
Elena Simona Precop este dată în urmărire internaţională

O tânără de 29 de ani din comuna suceveană Cârlibaba este dată în urmărire internaţională după ce pe numele ei a fost emis un mandat de arestare în lipsă.

Elena Simona Precop, care era angajată la Primăria din Cârlibaba în funcţia de referent agricol, este acuzată că şi-a ucis pruncul pe care abia îl născuse. Fapta s-a petrecut pe 26 aprilie 2011, când femeia a adus pe lume o fetiţă de 3,2 kg. Elena Simona Precop a născut într-o toaletă din curtea căminului cultural din satul natal, acolo unde poliţiştii au găsit şi placenta.

Un bărbat a murit în sediul Poliției Suceava în timp ce dădea declarații

Potrivit anchetatorilor, copilaşul a fost omorât prin asfixiere, iar trupul i-a fost ascuns într-un dulap din locuinţa mamei. Femeia a susţinut că a fost vorba de un avort spontan, dar specialiştii au considerat că Elena Precop a născut la termen.

Polițiștii caută un adolescent de 15 ani dispărut din Cornu Luncii

Iniţial, cercetările s-au derulat pentru infracţiunea de pruncucidere, iar mai apoi procurorii au schimbat încadrarea în omor calificat. Între timp, Elena Simona Precop, care mai are o fetiţă în vârstă de 8 ani, a dispărut de acasă şi şi-a dat demisia şi de la Primăria Cârlibaba.Pe numele ei, Tribunalul Suceava a emis un mandat de arestare în lipsă.

Rămâi pe suceava.adevarul.ro pentru ultimele ştiri din oraş.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite