Senator rom├ón: ÔÇ×Atunci c├ónd sinapsele sexuale se dezvolt─â, creierul omului nu mai este apt pentru studiuÔÇŁ

0
0
senator mircea daneasa
Senatorul AUR Mircea D─âneasa FOTO: obiectivdesuceava.ro

Senatorul AUR Mircea D─âneasa a f─âcut o decla┼úie controversat─â la dezbaterea din Parlamenat pe tema legii privind introducerea educa┼úiei sexuale ├«n ┼čcoli. Parlamentarul sucevean a spus c─â omul modern are creierul supersexualizat datorit─â dezvolt─ârii premature a sinapselor sexuale.

Senatorul AUR Mircea D─âneasa a participat la dezbaterea parlamentar─â pe tema legii privind introducerea educa┼úiei sexuale ├«n ┼čcoli ┼či a f─âcut o declara┼úie controversat─â ├«n plen.

ÔÇ×Omul modern ÔÇô spun neuro┼čtiin┼úele, nu eu ÔÇô are creierul supersexualizat datorit─â dezvolt─ârii premature a sinapselor sexuale. ┼×i asta e ┼čtiin┼ú─â, nu ideologie. Atunci c├ónd sinapsele sexuale se dezvolt─â, creierul omului nu mai este apt pentru studiuÔÇŁ, a spus senatorul care reprezint─â sucevenii.

S─âpt─âm├óna trecut─â, senatorul AUR a fost suprins de camerele de video de supraveghere ├«n timp ce se urca ├«ntr-un cire┼č din curtea Parlamentului. La rug─âmintea jurnali┼čtilor de la Antena 3 a f─âcut o reconstituire.┬á

senator mircea daneasa

Mircea D─âneasa s-a urcat ├«n cire┼čul din curtea Parlamentului FOTO: stirisuceava.net

Mircea D─âneasa este la primul mandat de parlamentar. A ajuns ├«n aten┼úia presei imediat dup─â alegeri pentru c─â a fost filmat ├«n timp ce mo┼ú─âia la o ┼čedin┼ú─â.Senatorul a explicat atunci c├ó nu dormea, ci era ÔÇ×├«n pozi┼úia vishuddha chakra, activeaz─â conexiuni mintale specialeÔÇŁ.

senatorul Mircea Daneasa doarme in Parlamenta

FOTO: stirisuceava.net

ÔÇ×Acolo este Camera Deputa┼úilor. Eu eram l├óng─â un deputat AUR ┼či pozi┼úia aia ├«nseamn─â presiune pe stern. Asta activeaz─â ceea ce ├«n sanscrit─â se nume┼čte <vishuddha chakra>.

Asta activează conexiunile mintale speciale. Poeţii o folosesc pentru inspiraţie, când vor să scrie. 

Contextul: eram ├«n Camera Deputa┼úilor, cu o sear─â ├«nainte de ultima zi parlamentar─â, c├ónd s-au votat comisiile de interpelare a mini┼čtrilor.┬á

┼×edin┼úa s-a terminat pe la dou─â noaptea. Grupul parlamentar de deputa┼úi AUR a p─âr─âsit sala ├«n semn de protest, era noapte t├órziu. La noi, la Senat, se terminase activitatea ┼či noi nu am protestat, am stat p├ón─â la sf├ór┼čit.┬á

M-am dus apoi ├«n Camera Deputa┼úilor s─â v─âd care este atmosfera. Ca s─â ├«mi dau seama pe cont propriu de ce au plecat. Am stat mult acolo. Eram obosit, dar nu ├«mi era somn. M─â incitaser─â r─âzboaiele acelea feroce ┼či voiam s─â v─âd cum se concluzioneaz─â. S-au concluzionat c─â cei care aveau majoritatea au f─âcut cum au vrut. Nu dormeam acolo. ├Ämi preg─âteam ni┼čte idei pentru a doua zi la interpelare. Aveam interpelare la comisia Buget-Finan┼úe-B─ânci ┼či m─â g├óndeam dac─â este oportun s─â pun ├«ntreb─âri negative sau s─â fac o interpelare pozitiv─â ┼či mi-am construit dou─â direc┼úii cu fraze adecvate. Asta mi-a prins bineÔÇŁ, a declarat parlamentarul sucevean pentru ÔÇ×Adev─ârulÔÇť.

V─â recomand─âm s─â citi┼úi ┼či:

Stenograme. Scandal ├«n Coali┼úie pe tema ├«nfiin┼ú─ârii unei agen┼úii care ar urma s─â gestioneze dou─â miliarde de euro: ÔÇ×Se vede de la o po┼čt─â c─â e pentru a duce bani ├«n anumite zoneÔÇŁ

Cioban român, ajuns ţintă pentru Mafia din Sicilia. Motivul pentru care mafioţii au jurat că îl vor ucideUltima or─â

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite