Şase piese de teatru în Cetatea de Scaun a Sucevei, sâmbătă şi duminică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şase piese de teatru, două pentru adulţi şi patru pentru copii, vor fi puse în scenă, sâmbătă şi duminică, la Cetatea de Scaun a Sucevei. În total, vor avea loc opt reprezentanţii, câte patru în fiecare zi.

Week-end dedicat teatrului în Cetatea de Scaun a Sucevei. Şase piese de teatru, două pentru adulţi şi patru pentru copii, vor fi puse în scenă sâmbătă şi duminică. În total, vor avea loc opt reprezentanţii, câte patru în fiecare zi.

Sâmbătă dimineaţă, începând cu ora 10.00, copiii sunt aşteptaţi să asiste la piesa „Povestea gogoaşei”, iar de la ora 11.00 este programată piesa „Păcală şi Tândală”.

Duminică, de la ora 10.00 va fi pusă în scenă piesa „Prostia omenească”, iar de la ora 11.00 este programată piesa „Ursul păcălit de vulpe”.

Cele patru pentru spectacole vor fi susţinute de trupa Funny Art din Iaşi.

Sâmbătă şi duminică după-amiază, la ora 18.00 sunt programate reprezentanţii ale piesei „Cuceririle lui Arlechino”, susţinute de trupa Funny Art Iaşi, iar de la ora 19.30 sunt programate reprezentanţii ale piesei „Visul unei nopţi de vară”, susţinute de grupa de actorie coordonată de Maia Morgenstern şi Tache Florescu de la Facultatea de Arte a Universităţii Hyperion.

Citeşte şi:

Povestea Iustinei Crăciun, dublu medaliată cu aur la astronomie. „Nu mă mai întorc în România!”

Aflat la Suceava, preşedintele PMP, Eugen Tomac, a încurcat oraşele: "Sunt încântat că am ajuns la Iaşi!"

EXCLUSIV VIDEO Afacere neortodoxă cu bani, biserică, terorişti şi TVR: Cum a ”rătăcit” ÎPS Pimen banii de la Hayssam pentru restaurarea mănăstirilor din Bucovina

Suceava


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri