Metode de slăbit după mesele de Paşte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sucevencele fac aerobic pentru a slăbi rapid
Sucevencele fac aerobic pentru a slăbi rapid

Sucevencele sunt cele care, în dorinţa de a slăbi rapid, au făcut pline sălile de fitness. Patronii cluburilor de sport se întrec în oferte pentru a atrage clienţii.

Bucatele delicioase de pe masa de Paşte le dau bătăi de cap sucevencelor. Mesele târzii, fripturile şi dulciurile s-au transformat acum în regrete.


„Am petrecut o mini vacanţă excelentă acasă la părinţii mei. Am mâncat pe săturate fără să ţin cont de greutate, dar acum cred că este necesar să iau nişte măsuri în privinţa asta“, a declarat Ionela Mihalea, studentă. Fie că îşi fac programare la sala de fitness, fie că apelează la serviciile unor cosmeticiene pentru remodelare corporală, femeile se luptă acum cu kilogramele în plus.


Unele sucevence însă nu mai au timpul necesar pentru a merge la sală, aşa că aduc în confortul casei aparate de slăbit cumpărate din hipermarket-uri. „Mi-am cumpărat o bicicletă medicinală de la un magazin cu 250 de lei pentru că nu am timp să merg la sală. Pot face mişcare şi acasă în pauzele de la treburile casnice“, ne-a declarat Ioana Negreanu, tehnician.

Dotări noi pentru fitness
Pentru un abonament la sala de fitness sucevencele plătesc între 80 şi 120 de lei pe lună. „Numărul persoanelor care au apelat la serviciile noastre în această perioadă, faţă de anul trecut, a crescut. Am eliberat mai multe abonamente în acest an după Sărbătorile Pascale şi datorită faptului că am adus dotări noi în sălile de fitness“, a spus Ovidiu Sfetcu, administratorul unui centru de fitness din cartierul Mărăşeşti.

Salate şi grătare în loc de cozonaci şi drob de miel
Sucevencele au la dispoziţie acum şi oferte pentru a reduce kilogramele acumulate după Sărbători. Cu un abonament lunar de 120 de lei, acestea au acces la fitness şi aerobic cu instructor, exerciţii cardio la bicicletă, stepper şi bandă de alergare, dar şi patru şedinţe de saună. „Eu prefer să ţin un regim mai uşor pentru a scăpa de kilogramele în plus de după Sărbători, aşa că renunţ la mâncărurile grase. Înainte de culcare beau şi un pahar de vin roşu sec şi în timpul liber merg la înot“, a declarat Simona Drafta, în vârstă de 36 de ani. Salatele, supele şi grătarele au devenit noile preferinţe ale gospodinelor sătule de orele petrecute în bucătărie pentru a pregăti bucatele tradiţionale.

O nouă metodă de slăbit cu papuci Kangoo
O noutate în ceea ce priveşte aerobicul sunt o pereche de papuci speciali, Kangoo. La o şedinţă de 45 de minute cu aceste încălţări, persoanele ard sute de calorii şi depun efortul fizic echivalent cu două şedinţe de fitness. Sucevencele sunt încântate să încerce noua metodă de slăbit, mai ales că efectele sunt mai rapide decât după o oră de sport.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite