Membrii PSD Suceava, convocaţi la o şedinţă de partid exact la ora inaugurării metrului simbolic de autostradă. „N-am avut intenţia de a sabota acţiunea cuiva“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucrările la metrul simbolic de autostradă din Suceava
Lucrările la metrul simbolic de autostradă din Suceava

PSD Suceava a anunţat organizarea unei şedinţe de partid în ziua şi la ora manifestului pentru autostrăzi. La întrunire sunt aşteptaţi primarii, viceprimarii şi preşedinţii filialelor locale din Colegiul Electoral 2. Evenimentul a fost organizat la iniţiativa senatorului PSD Virginel Iordache şi va avea loc în comuna Ciprian Porumbescu.

Aleşii locali ai PSD din Colegiul Electoral 2 al judeţului Suceava au fost convocaţi la o şedinţă chiar vineri, 15 martie, de la ora 15.00, în ziua şi la ora inaugurării primului şi singurului metru de autostradă din Moldova. Urmează să participe primarii, viceprimarii şi consilierii locali din Bosanci, Todireşti, Moara, Bălăceana, Drăgoieşti, Ilişeşti, Ciprian Porumbescu, localităţi care se află în apropierea municipiului Suceava.

Printre cei care trebuie să participe la şedinţă se numără şi viceprimarul PSD al localităţii Bocanci, pe raza căreia a fost construit metrul de autostradă.

Primarul comunei Ciprian Porumbescu, Dumitru Nimiţan, a confirmat că acţiunea va avea loc pe 15 martie, la ora 15.00, cel mai probabil, la sediul primăriei din localitate.

Senatorul PSD Virginel Iordache (foto jos), cel care a convocat şedinţa, susţine că acţiunea nu va avea loc la ora 15.00, ci la ora 14.00. El a mai spus că şedinţa a fost programată cu o lună în urmă şi că cei convocaţi nu sunt obligaţi să participe.

Parlamentarul a explicat că vrea să se întâlnească cu primarii şi viceprimarii ca să afle stadiul proiectelor finanţate prin PNDL.

virginel iordache

Întrebat dacă a programat acţiunea pentru a-i determina pe aleşii PSD să nu participe la inaugurarea primului metru de autostradă din Moldova, Iordache a declarat:

„Nu am avut nicio intenţie de a sabota acţiunea cuiva. Nici măcar nu am făcut vreo legătură între cele doua acţiuni. Eu vin în teritoriu vineri şi sâmbătă şi caut să folosesc cât mai util timpul. Mâine (n.r. vineri) de la ora 10.00 am audienţe, iar de la 13.00 plec la Ciprian Porumbescu pentru a fi prezent la acţiunea de la 14. Va fi o activitate de informare asupra modului în care se derulează proiectele PNDL II, stadiul lucrărilor şi mai ales problemele cu care se confruntă. Activitatea era programată cu mult timp în urma şi asemenea activităţi au avut loc la Stroieşti, Cajvana, Moara, Todiresti”.

Surse din interiorul partidului spun că şedinţa ar putea fi menită să descurajeze participarea la inaugurarea "autostrăzii" a unor primari sau membri PSD care şi-au arătat susţinerea faţă de forma de protest iniţiată de omul de afaceri Ştefan Mandachi.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite