Incendiu într-un bloc din Vatra Dornei. O femeie intoxicată cu fum a avut nevoie de asistență medicală

0
Publicat:

Un incendiu a izbucnit duminică la un bloc de locuinţe din Vatra Dornei, în urma unui scurtcircuit produs la un cablu defect aflat în holul de la intrarea în imobil, potrivit Agerpres.

Pompieri în misiune. FOTO Arhivă IGSU
Pompieri în misiune. FOTO Arhivă IGSU

La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta la o uşă de intrare într-un apartament, cu pericol de propagare la celelalte locuinţe.

„Pompierii militari de la Detaşamentul Vatra Dornei au intervenit cu trei autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD B2, în sprijinul cărora a ajuns şi un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Suceava, la un incendiu izbucnit în holul de la parterul unui bloc de locuinţe cu un etaj (...) Cinci persoane au fost evacuate de pompieri din interiorul blocului, iar alte cinci au părăsit imobilul singure”, precizează ISU Suceava.

Locatară intoxicată cu fum

O femeie de 43 de ani care s-a intoxicat cu fum a fost monitorizată de către echipajul SAJ,  dar a refuzat transportul la o unitate spitalicească.

Flăcările au distrus şase uşi de intrare în apartamente, precum şi planşeul şi pereţii din beton, pe o suprafaţă de aproximativ 15 mp.

Potrivit ISU Suceava, incendiul a izbucnit în urma unui scurtcircuit produs la un cablu defect aflat în holul de la intrare în bloc.

 Amintim că alte opt persoane au fost evacuate, miercuri, dintr-un bloc din municipiul Satu Mare, după ce un apartament a luat foc.

Un incendiu similar a avut loc de Paște, în Mediaș, unde aproximativ 50 de persoane au fost evacuate dintr-un bloc în care, la parter, a ars în totalitate o garsonieră, din cauza unui scurtcircuit electric.  

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite