Încă 6 săptămâni de distracţie albă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăriile din Vatra Dornei, Câmpulung şi Gura Humorului se întrec, spre finalul iernii, să organizeze spectacole şi concursuri. Principala atracţie rămâne însă zăpada.

Iubitorii sporturilor de iarnă au la dispoziţie patru pârtii de schi, precum şi buticuri, de unde contra sumei de opt lei pot închiria un combinezon, clăpari şi schiuri. În apropierea pârtiilor există şi corturi „after-ski“ unde sportivii se pot delecta cu vin sau ţuică fiartă, îşi pot curăţa echipamentele sau pot lua masa.

În această perioadă, pensiunile practică tarife accesibile. Oaspeţii de la „Serbările Zăpezii“ vor găsi cazare la pensiunile din Dorna sau Câmpulung, la preţuri care pornesc de la 20 de lei pe noapte. Tarifele cresc proporţional cu numărul de stele, astfel încât o noapte la hotel ajunge până la 250 de lei.  Mai sunt şi localnicii care îşi închiriază apartamentele.

„Am găsit cazare mai ieftină la un particular. Vom merge opt persoane şi vom plăti 150 de lei pentru un apartament de două camere“, a spus Gheorghe Maftei, student. Un eveniment special se pregăteşte la Gura Humorului unde, după 20 de ani de pauză, reîncep „Serbările Zăpezii“. Deschiderea oficială va avea loc pe 5 februarie. Programul de concerte şi evenimente speciale se întinde pe 5 săptămâni, până la Dragobete.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite