Hoţ prins la furat de lemne împuşcat de un pădurar pe care l-a atacat cu un topor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hoţ prins la furat de lemne împuşcat de un pădurar pe care l-a atacat cu un topor. FOTO Adevărul
Hoţ prins la furat de lemne împuşcat de un pădurar pe care l-a atacat cu un topor. FOTO Adevărul

Un pădurar a surprins în flagrant trei persoane de etnie romă care încercau să fure lemne dintr-o pădure din localitatea suceveană Marginea. Unul dintre bărbaţi l-a atacat pe pădurar cu toporul, motiv pentru care silvicultorul l-a împuşcat în braţ. Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru a se stabili circumstanţele în care s-a produs incidentul.

Aseară, Postul de poliţie Horodnic de Sus a fost anunţat despre faptul că un pădurar în vârstă de 42 de ani, în timp ce era de serviciu în fondul forestier de pe raza Ocolului Silvic Marginea având asupra sa arma de vânătoare deţinută legal, a surprins trei bărbaţi de etnie romă care furau lemne cu intenţia de a le încărca într-o căruţă.

Pădurarul a încercat să-i oprească pe cei trei, moment în care unul dintre aceştia, un individ de 28 de ani din comuna Marginea a devenit agresiv îndreptându-se către pădurar cu un topor.

În aceste condiţii pădurarul a făcut uz de armă trăgând un foc in direcţia agresorului, un proiectil cu alice lovindu-l pe acesta în zona braţului. 

Poliţiştii sosiţi la faţa locului au reuşit să îi reţină pe toţi cei trei bărbaţi, persoana rănită fiind transportată la spital pentru a-i fi acordate de îngrijiri de specialitate.

Ceilalţi doi bărbaţi se aflau aseară în custodia poliţiştilor fiind duşi împreună cu pădurarul la sediul poliţiei pentru audieri. Dupã consultarea procurorului de caz urmeaza să se stabilească cu exactitate încadrarea juridică a faptelor şi urmează să se dispună măsuri procesuale.

Alte ştiri pe această temă:

Răfuială cu împuşcături într-un cartier al Galaţiului. Un adolescent de 17 ani a ajuns la spital cu mai multe răni

Gestul poliţistului care s-a împuşcat cu arma din dotare i-a şocat pe localnici. A îmbrăcat uniforma înainte să se sinucidă

„Vânătorul de poliţişti” este căutat de o săptămână. Braconierul l-a împuşcat pe agentul aflat pe urmele lui

SuceavaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite